Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult

Universal Ekonomi AB · Uppsala · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl


Hej alla!

Här på Universal Ekonomi AB är vi på en spännande tillväxtresa och i takt med att vi växer, letar vi efter en driven redovisningskonsult som är intresserad av att bredda sin horisont och bli en del av vårt team. Vi söker dig som kanske just nu har lite mer tid över och som är sugen på nya utmaningar.

För att passa in hos oss är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med Fortnox, samt att du har rätt utbildningsbakgrund och erfarenheter som matchar våra behov inom ekonomi och redovisning. Vi värderar kompetens och engagemang högt och ser fram emot att välkomna en ny medlem som delar vår passion för ekonomi och som vill växa tillsammans med oss.

Vi har lokala kontor både i Uppsala och Gävle, där du är välkommen att arbeta ifrån. För dig som föredrar att arbeta med digitala klienter finns det även möjlighet att arbeta på distans, då den geografiska platsen inte är en begränsning.

Är du den vi söker? Tveka inte att kontakta oss för att veta mer om möjligheten att bli en del av Universal Ekonomi AB:s framgångssaga!

Ser fram emot att höra från dig!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Universal Ekonomi AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Universal Ekonomi AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons