Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult

Invosy Sverige AB · Nacka · Ansök senast 19 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Tänk om du kunde glömma de stereotypa redovisningsbyråerna? Kom och jobba hos oss!

Vår samarbetspartner Nordic C-Management är inte den mest traditionella redovisningsbyrån och när du ansöker till oss kan du glömma stereotypa "kontorsråttor". Vi är en fullservice redovisningsbyrå som redan nått internationella marknaden, där du aktivt kan utveckla dina yrkeskunskaper. Vår arbetsgemenskap är känd för dåliga skämt, obefintlig hierarki och de bästa arbetskamraterna.

Vi lägger vikt vid att hålla isär arbete och fritid och våra redovisningskonsulter kan till stor del själva bestämma vikten av sin arbetsbörda. Vi ägnar oss inte åt långa ”övertidsperioder” ens under redovisningsperioden, och semestertider så anpassar vi enligt dina behov. Vårt kontor finns i Nacka Forum i dag, och vi finns även i Finland, Estland, Norge och Ukraina.

Vi söker nu en redovisningskonsult

Du har förmodligen redan minst ett års erfarenhet av redovisning/arbete på ett redovisningskontor. Kanske vill du utveckla dina kunskaper och ta mer ansvar över dina kunder och arbetsplatsen, eller så kanske du är nöjd med att bara göra ett gott jobb utan mer abitioner – båda alternativen passar oss! :-)

Verkar arbetsbeskrivningen för utmanande? Du kan alltid lämna in en ansökan till oss för tjänsten som junior redovisare eller trainee. Oroa dig inte för att vi inte har någon öppen position för det - vi letar alltid efter bra arbetare! :-)

Vi erbjuder dig:

– En avslappnad och humoristisk arbetsmiljö

- Utmärkta och centrala arbetsfaciliteter

– Friheten till att bestämma till stor del arbetsbördan

– Möjligheten att arbeta självständigt, utan att glömma kollegornas stöd och hjälp

- En konkurrenskraftig lön

- Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget

- Intressanta kunder från olika branscher

Hos oss kan du bli en del av en arbetsgemenskap där kompetens, ansvar och omtanke om andra är i centrum.

Är du intresserad av en mer cool redovisningstjänst?

Skicka ditt CV + ansökan till jorgen@bokforingsproffsen.se så kontaktar vi dig! Tjänsten kommer att tillsättas så snart en lämplig sökande hittats.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Invosy Sverige AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Invosy Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons