Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult till Accountor i Handen

Redovisningskonsult till Accountor i Handen

Accountior · Haninge · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Accountor befinner sig i en expansiv fas. Nu ska vi växa och bli fler. Har du erfarenhet inom redovisning, är serviceinriktad, tycker om att arbeta i team samtidigt som du vill ha väldigt kul på jobbet? Bra, då är det här tjänsten för dig!

Från vårt nyrenoverade kontor i Handen, Haninge kommer du arbeta tillsammans med ett drivet och glatt gäng på 12 personer som alla bidrar till att skapa en stimulerande och givande arbetsplats. Vi hjälps åt och bollar idéer, lyfter och stöttar varandra såväl som att lägga stor vikt vid att alla ska trivas och känna att varje arbetsdag är givande och stimulerande. I rollen som redovisningskonsult har du stor fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Du rapporterar direkt till din Team Manager Anna. Dina främsta arbetsuppgifter inkluderar:

  • Löpande redovisning.
  • Deklarera AGI och moms.
  • Betala fakturor.
  • Månadsrapportering till kund.
  • Kontoavstämningar och månadsbokslut.

  • Vad kan Accountor erbjuda dig:
  • Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
  • Hybrid arbetsplats. Jobba från kontoret eller hemifrån.
  • Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.


Vem är du?

Vi tror att du har jobbat i några år med redovisning och gärna har jobbat på byrå sedan tidigare. Du är självgående med löpande redovisning och månadsavstämningar för företag inom K2-regelverket och enskilda firmor. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande är ett krav. För att trivas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera god kontakt med våra kunder. Som person är du glad, positiv och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox.

Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 500 anställda på arton orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan

Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Wallin; anna.wallin@accountor.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Accountior

Placering

Haninge

Kontaktperson

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons