Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Driven Ekonomi i Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Vill du jobba med ett sammansvetsat team, jobba med moderna och digitala lösningar inom ekonomi samtidigt som du gör skillnad för företagare? Hos Driv kommer du att få bli en del av den fantastiska resan där vi jobbar med Sveriges främsta startups och tillväxtbolag.

Hos Driv blir du en del av ett team med 6 engagerade och drivna kollegor där vi strävar efter att utmana varandra, hjälpas åt och skapar en härlig arbetsmiljö där varje dag är fylld med nya möjligheter. Vi tror starkt på personlig utveckling samtidigt som vi tar stöttning i varandra.

Om oss

Driven Ekonomi är en ekonomibyrå som utmärker sig genom effektiva digitala lösningar, snabbtänkta och engagerade ekonomer. Våra kunder har varierande behov och snabb tillväxt, vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Driv jobbar med ca 100 startups och tillväxtbolag i Stockholm och hjälper sina kunder med allt från löpande bokföring, årsbokslut, lönehantering till budgetering.

Kontor i centrala Stockholm.

Din roll

  • Sköta löpande bokföring, årsbokslut och inkomstdeklarationer.
  • Ge råd och stöd till våra kunder i deras ekonomiska beslut.
  • Kunna upprätta budgetar, kassaflöde prognoser och likviditetsanalyser.

För att lyckas behöver du

Vi söker dig med några års erfarenhet inom redovisning och/eller revision och en examen inom ekonomi på kandidat- eller masternivå, eller motsvarande från Yh-utbildning. Tidigare byrå erfarenhet är meriterande. Du är en lagspelare som värdesätter att hitta effektiva lösningar tillsammans. Driv erbjuder dig möjligheten att vara en del av en spännande resa med ambitiösa och engagerade kollegor.

Förmåner

Vi har inte bara kompetenta redovisningsekonomer och lönekonsulter, vi är ett bolag som hittar på roliga aktiviteter tillsammans, som matlagningskurser, gemensamma frukostar och luncher, 5-kamp på Gröna Lund och mycket mer.Vill du bli en del av ett team som har kul på jobbet?

Vill du bli en del av detta? Ansök nu!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Driven Ekonomi i Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Driven Ekonomi i Stockholm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons