Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Venture Design Kontor · Växjö · Ansök senast 29 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Är du en driven person med passion för ekonomi och redovisning? Trivs du i dynamiska miljöer där nya utmaningar dyker upp regelbundet? I så fall vill vi att du ska bli en del av vårt team!

Vi söker för närvarande en Redovisningsekonom som vill vara en del av vårt företags fortsatt tillväxtresa. Som nyckelmedlem i vårt ekonomiteam kommer du att spela en avgörande roll för att etablera och upprätthålla robusta redovisningsrutiner samtidigt som du aktivt bidrar till utvecklingen av effektiva finansiella processer. Utöver redovisning kommer rollen även att inkludera en mängd andra spännande uppgifter inom finansområdet, såsom månatliga avstämningar, intern rapportering samt delvis hantering av kund- och leverantörsreskontran.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer innefatta:

  • Dagliga finansiella rutinarbeten, inklusive leverantörsreskontran, kundreskontra samt löpande bokföring och avstämningar
  • Månad -och årsbokslut samt årsredovisning
  • Intern och extern rapportering, resultatuppföljning och viss analys
  • Delaktighet i budget- och prognosarbete
  • Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa efterlevnad av interna policyer och procedurer.
  • Bidra till ständig förbättring av finansiella processer och system genom att identifiera områden för förbättring och implementera bästa praxis

Din profil:

  • Kandidatexamen i ekonomi med inriktning redovisning eller tidigare erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning är meriterande
  • Mycket god förståelse för redovisningsprinciper och rutiner
  • Kunskaper i Microsoft Excel och andra finansiella programvaror
  • Stark analytisk och problemlösningsförmåga med stor känsla för detaljer
  • Förmåga att anpassa sig till en fartfylld, föränderlig miljö och prioritera uppgifter effektivt
  • Iver att lära och bidra till framgången för organisationen.

Om du är en proaktiv individ som är sugen på att ta dig an nya utmaningar och bidra till tillväxt och framgång för vår organisation vill vi höra från dig! Följ med oss​​på vår resa för att etablera och upprätthålla utmärkta redovisningsrutiner samtidigt som du stödjer vårt företags fortsatta tillväxt.

För att ansöka, skicka in ditt CV och personliga brev som visar din relevanta erfarenhet och varför du är den perfekta kandidaten för denna tjänst.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb i en föränderlig och spännande miljö där personlig utveckling och kompetensförstärkning uppmanas. En rolig arbetsplats med högt i tak och schysta förmåner. Sunda värderingar där prestigelöshet och frihet under ansvar råder. I rollen kommer du ingå i ett team av ekonomer och rapporterar till företagets CFO.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Om oss

Venture Design verkar som grossister av ute -och inomhusmöbler.  Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och väntas 2024 nå en omsättning på närmre 400 MSEK. Idag har vi över 800 återförsäljare runt om i hela Europa och kunderna är främst onlinebaserade. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö, vårt kinesiska kontor finns i Guangzhou och lagerverksamheten bedrivs från Knäred. 

Gasellvinnare 2021, gasellföretag 2022 och 2023 i Kronobergs län.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Venture Design Kontor

Placering

Växjö

Kontaktperson

Venture Design AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons