Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Addly Competence AB · Stockholm · Ansök senast 4 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Vi söker dig, en driven och erfaren redovisningsekonom för spännande uppdrag!

Som redovisningsekonom kommer du att ha en nyckelroll i bolagets ekonomiavdelning och ansvara för hanteringen av redovisningen i ekonomisystem. Utöver redovisning kommer rollen även att inkludera en mängd andra spännande uppgifter inom finansområdet, såsom månatliga avstämningar, intern rapportering samt delvis hantering av kundfordringar. Du kommer även att fungera som stöd för leverantörsbetalningar och involveras i vissa lönerelaterade uppgifter.

Placering: Stockholm

Start: omgående

Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Löpande redovisning
  • Månadsvisa avstämningar
  • Hantering av kundfordringar
  • Intern rapportering
  • Leverantörsbetalningar
  • Uppgifter relaterade till momsdeklarationer
  • Löneadministration för nya anställda samt frånvarorapportering
  • Förberedelse inför revision

Vi söker dig som har:

En examen inom ett ekonomirelaterat ämne och/eller minst 3-4 års erfarenhet i en liknande roll. Du har också erfarenhet av att arbeta i en miljö där du behöver ta egna initiativ och är driven. Du har fingertoppskänsla och ett utmärkt öga för detaljer med hög noggrannhet. Du är van att och har ett tankesätt för planering och prioritering, med fokus på leverans.

Vi förutsätter att du talar och skriver på engelska och svenska på professionell nivå.

Om Addly:

Som konsult hos Addly Competece AB erbjuds du alltid bra marknadsmässig fast lön, friskvårdsbidrag och förmånlig pensionsavsättning. Inget är viktigare för oss än att du är trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Vi vill vara delaktig i din framgång och vi står beredda att investera i din utveckling inom områden du är intresserad av. Vi erbjuder utbildnings- och certifikatmöjligheter, nära mentorskap och kompetensutbyte med våra duktiga konsulter, bland annat.

Addly är mer än ett rekryterings- och bemanningsföretag. Addly föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, kandidater, konsulter och medarbetare. Vi drivs av att utmana och göra skillnad i hur vi hjälper våra kunder och kandidater. Med dryga 10 år i ryggen och med passionerat och outtröttligt arbete har vi utvecklat unika och innovativa metoder för det vi brinner mest för – hjälpa människor och företag att mötas. Vi är den nya tidens specialister på personal- och kompetensförsörjning.

Har du frågor om rollen eller vill skicka din ansökan kontakta Julia Norberg, hej@addly.se Vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Addly Competence AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Addly Competence AB

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons