Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

SETEK Group AB · Mölndal · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

SETEK Group är en teknikkoncern verksam inom system- och produktutveckling baserad på elektronik och mjukvara. Sedan 1985 har vi agerat utvecklingspartner för industrin och tillsammans med kund tagit fram, och producerat, lösningar som har möjliggjort kundens resa framåt. Inom SETEK sätter vi stolthet i att vara en pålitlig, teknikkunnig och problemlösande partner. Inom koncernen finns två affärsdrivande bolag: SETEK Systems inom diagnostik, eftermarknad, testinstrument, telematiklösningar och IoT-system, samt Cabeco för design och produktion av högkvalitativa ledningsnät och specialkablage. SETEK Group står nu inför en spännande tillväxtresa. Koncernen har idag 35 anställda och omsätter 210 MSEK.

Har du ett brinnande intresse för siffror och är redo för nya utmaningar? SETEK Group behöver nu förstärka ekonomiavdelningen med en redovisningsekonom. Vi söker en erfaren redovisningsekonom som kommer arbeta med samtliga bolag inom koncernen. Vi har verksamhet i Mölndal, Trollhättan och Tjeckien och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Som redovisningsekonom hos oss kommer du arbeta på en mindre ekonomiavdelning med varierande uppgifter. Det kommer att bli ett dagligt samarbete med såväl övriga på ekonomiavdelningen och inom koncernen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Leverantörsfakturor
  • Kundfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Reseräkningar
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklarationer/Skattedeklarationer
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Månadsrapport
  • Intrastat och periodisk sammanställning
  • Förbättringsprojekt

Vi erbjuder en trygg men samtidigt dynamisk arbetsmiljö där det finns möjlighet att vara med och påverka och där du får chans att utvecklas. Vi erbjuder också förmåner såsom Friskvårdbidrag med 5 000 kr per år.

För att trivas i rollen som redovisningsekonom på SETEK Group är du en strukturerad, noggrann och självgående person som har lätt för att samarbeta med andra. Du gillar både återkommande uppgifter samt att vara delaktig i ekonomifunktionens effektivisering framåt.

Du har goda systemkunskaper både inom Officeprogrammen framför allt Excel och systemvana gärna från Visma Administration. Vi söker dig med akademisk utbildning eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till jobb@setek.se

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid eventuella frågor kontakta Caroline Frödholm c.frodholm@setek.se alternativt 0733-904701

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SETEK Group AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

SETEK Group AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons