Jobbsafari Àr en del avschibsted logo

Redovisningsekonom pĂ„ interimuppdrag till iKredit 🏩

Redovisningsekonom pĂ„ interimuppdrag till iKredit 🏩

Wrknest · Stockholm · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · TillsvidareanstÀllning

Om tjÀnsteniKredit Àr ett kundfokuserat och affÀrsdrivet bolag i finanssektorn som med unikt utformade finansieringslösningar erbjuder leasing, hyra, lÄn och avbetalningstjÀnster till bÄde slutkunder och leverantörer. Med ett nÀra samarbete med banker, finansinstitut och försÀkringsbolag möjliggörs dessa lösningar och kunderna erbjuds investera i den bÀsta utrustningen utan att binda kapital eller försÀmra sina nyckeltal.

Hos iKredit erbjuds du möjlighet att komma in i ett familjÀrt bolag med 10 personer som Àr vana att tÀnka utanför boxen och drivs av en stark teamkÀnsla. Du fÄr arbeta med kompetenta kollegor som har lÄng erfarenhet inom finansiering, kreditgivning, ekonomi, administration, försÀljning, bank, riskkapital och entreprenörskap. Som en vÀldigt entreprenöriell roll, med fokus pÄ teamarbete snarare Àn individualism, kommer du erbjudas en stor frihet under ansvar avseende exempelvis arbetsplats och arbetstider.

    Dina framtida arbetsuppgifterVi söker nu en Redovisningsekonom som vill bli iKredits lÄngsiktiga partner och stötta dem i arbetet med redovisningen ca20 timmar i veckan. I bolaget finns Àven en administratör som hanterar fakturering och reskontra, dÀrefter tar du över och jobbar bland annatmed den löpande bokföringen, upprÀttar resultat- och balansrapporter samt bokslut. Rollen innefattar Àven en del lönehantering dÀr det Àr möjligt att ta in extern hjÀlp vid frÄgor, dÀrmed ser vi det som en fördel om duhar arbetat med löner tidigare.DÀrtill finns företagets Co-founder och CFO nÀra till hands för att stötta dig i ditt arbete.Med tiden kan rollen Àven utvecklas till att innefatta stöttning i andra administrativa uppgifter.

    Vi söker dig som har

    • Erfarenhet frĂ„n en liknande roll dĂ€r du har hanterat all ekonomi inom företaget, frĂ„n löpande bokföring till Ă„rsbokslut
    • FörmĂ„ga att arbeta sjĂ€lvstĂ€ndigt och driva ditt arbete framĂ„t

    Vi ser det som meriterande om du

    • Erfarenhet av lönehantering
    • Har eget företag att fakturera

    Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi söker vi dig som Àr ansvarstagande, samarbetsvillig samt noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

    Övrig information

    Start: OmgÄende

    Plats: Stockholm, TĂ€by

    Omfattning: Deltid, ca 50%

    AnstÀllningsform: Konsult

    Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

    En bakgrundskontroll kan komma att genomföras pÄ slutkandidat. Vi anvÀnder bakgrundskontroller frÄn SRI. HÀr kan du lÀsa mer om hur en bakgrundskontroll gÄr till: Vanliga frÄgor och svar om bakgrundskontroller.

    Om företagetiKredit Àr ett kundfokuserat och affÀrsdrivet bolag i finanssektorn som erbjuder leasing, hyra, lÄn och avbetalningstjÀnster till bÄde slutkunder och leverantörer. Deras personliga engagemang och genuina intresse gör tydliga avtryck i kundfokus, affÀrsförstÄelse, flexibilitet och kreativitet. Genom att pÄ djupet förstÄ varje enskild affÀr skapar iKredit hög kundnytta och förutsÀttningar för nöjda kunder, leverantörer och finanspartners.

    Om Wrknest

    PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

    Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄwww.wrknest.se.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Wrknest

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Wrknest AB

    Dela jobbannonsen

    AnmÀl annons