Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom i Sundsvall, vikariat

Andara Economy · Sundsvall · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en analytisk, strukturerad, handlingskraftig person som kan bidra med rätt kompetens till vår kund.

ArbetsuppgifterSom Redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Redovisning
  • Moms
  • Skatter
  • Bokslut
  • IFRS Redovisning

I rollen rapporterar du till Ekonomichefen och ekonomiavdelningen består av sju kollegor. Som Redovisningsekonom jobbar du med tighta rapporteringsdeadlines. Företaget arbetar idag i SAP men det kommer ske ett systembyte under den här perioden. Vissa av arbetsuppgifterna kan variera beroende på olika projekt men du får en bra upplärning och överlämning.

KvalifikationerVi tror att du har 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav är att kunna IFRS och erfarenhet av aktiebolagsredovisning.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana och särskilt inom Office365 och Excel.

Det är meriterande om du har universitetsexamen och gärna erfarenhet från industriföretag.

Personliga egenskaperVi söker efter en konsultativ person som har vill ha fokus på förbättringar. Vi ser gärna att du kan bidra med nya infallsvinklar till vår verksamhet. Att vara kommunikativ är viktigt i denna roll då du har många kontaktytor. Är du en person som är orädd för att fråga och ta tag i saker själv

Mer om tjänsten

Tillsättning: start 1: a augusti 2024.

Omfattning: 75–100%

Placering: Sundsvall med stor möjlighet till hybrid även om man under den första tiden kommer vara på plats för upplärning.

Vikariat på 1 år och du blir anställd av Andara Group som konsult.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Ellen Ploman-Wolinder, ellen.ploman-wolinder@andragroup.se

Urval kommer att ske löpande.Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens ochkundens villkor. Andara Economyär ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Economyär ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Andara Economy

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Andara Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons