Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsassistent

Hagahuset Ekonomi AB · Lidköping · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsassistent i din ansökan

Haga Ekonomi är en väletablerad redovisnings- och revisionsbyrå med verksamhet både i Lidköping och Skövde. Vi tillhandahåller kvalificerade tjänster inom redovisning, revision och rådgivning till främst små och medelstora ägarledda företag. Vi är idag 19 anställda.


Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning/yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst 1-2 års erfarenhet från arbete med bokföring, gärna med erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå. Som person är du nyfiken, förtroendeingivande, positiv och vill lära dig nya saker. Arbetet kräver att du är analytisk, noggrann och kan arbeta självständigt.


Om tjänsten

Tjänsten avser en heltidstjänst som redovisningsassistent. Tjänsten avser främst arbete på vårt kontor i Lidköping men även arbete på vårt kontor i Skövde kan förekomma. Då arbetet ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och tillgång till bil. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Haga Ekonomi arbetar du med varierande och egna uppdrag. Tjänsten omfattar främst löpande redovisning med vanligt förekommande sysslor såsom bokföring, registrering av fakturor och betalningar, avstämningar, kontakt med Skatteverket, mindre löner samt månadsbokslut mm. En stor del av vårt arbete sker digitalt och du bör känna dig bekväm i detta arbetssätt.

Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag inom många olika branscher. Vi är specialister och rådgivare för våra kunder inom redovisning, revision och skatt. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är positiv och utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter.


Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Johanna Lagergren, 0510-865 35.

Ansök:

Låter detta intressant? Ansök via länken.

https://haga-ekonomi.se/lediga_tjanster/redovisningsassistent/

Vi vill ha din ansökan senast den 2 maj 2024. Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hagahuset Ekonomi AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Hagahuset Ekonomi AB

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsassistent i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons