Jobbsafari är en del avschibsted logo

Head Of Accounting till Provobis Family Office, Göteborg

Head Of Accounting till Provobis Family Office, Göteborg

Jerrie AB · Göteborg · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Provobis Family Office ägs av familjen Lundström och är ett aktivt investmentbolag som investerar i rörelsedrivande bolag och handlar med värdepapper. Vi äger aktier i både noterade och onoterade bolag och skapar aktieägarvärde genom långsiktigt ägande och tillförsel av kapital, kunskap och nätverk.

Idag ingår Provobis Holding tillsammans med AM Brands och RCL Holding i Provobis Family Office och har intressen och äganden i en rad olika branscher.

Vi letar efter en driven och självgående Head of Accounting till det familjeägda investmentbolaget RCL Holding som är del av Provobis Family Office.

Som Head of Accouting kommer du att arbeta nära Finance Manager Anton Melin och tillsammans kommer ni att driva redovisnings- och koncernredovisningsprocessen. Ditt ansvar blir att stänga och säkerställa kvaliteten på boksluten för flera av koncernens bolag samt att upprätta koncernredovisning på olika nivåer inom bolagsstrukturen. I rollen ingår också att driva arbetet kring struktur, rutiner och processer samt hitta nya möjligheter i digitaliseringens värld.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Säkerställa kvaliteten på månadsbokslutet
  • Upprätta koncernredovisningar
  • Delta i upprättande av inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Kommunicera med revisorer och andra rådgivare
  • Driva digitalisering
  • Upprätta ekonomihandbok
  • Utveckla policyer och rutinbeskrivningar
  • Hantera redovisningsfrågor

Vem är du Vi söker dig med genuint intresse för redovisning, bokslut och rapportering och som tar ansvar för ditt arbete och din initiativkraft driver arbetet framåt.

Du har 3-5 års självständig erfarenhet från tex byråvärlden där du jobbat med revision eller en liknande roll, det är starkt meriterande om du har erfarenhet från koncernredovisning.Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och van att jobba i olika digitala/affärs system, dina kunskaper i Excel ser vi som självklara. Du är anpassningsbar och har utmärkta kommunikationsfärdigheter som bidrar till utveckling och problemlösning. Dessutom är du intresserad av siffror och redovisningsfrågor och har förmågan att förklara komplexa samband på ett pedagogiskt sätt.

Som Head of Accounting trivs du med att bidra med din expertis, engagemang och nyfikenhet till kollegor och våra bolag – din personlighet är viktig för oss!

Vad erbjuds du En tjänst som du kommer få vara med att fortsätta forma och där dina kunskaper och erfarenheter blir viktiga. Det kan också vara en möjlighet till nästa steg i din karriär? Vi är ett familjärt företag med mycket energi och kunskap som vi gärna delar med oss av. Här bryr vi oss om våra anställda och kan erbjuda fina förmåner, även en flexibel och hybrid arbetsplats med möjlighet att jobba både från kontoret och på distans. Du hittar oss på Vasagatan i fina och moderna lokaler!

Ansökan I denna rekryteringsprocess samarbetar Provobis Holding med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta Karin Kvist på 0723-33 88 26 eller Pierre Sander på 0763-4134 411. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan via jerrie.se så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jerrie AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jerrie AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons