Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist

Bosch Rexroth AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 10 juli (71 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker extrajobb? Eller är du pensionär och vill dryga ut pensionen? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en driven och social receptionist till Bosch Rexroth i Mellansel, som vill rycka in vid behov på vardagar och några veckor under sommaren. 

Som receptionist blir du en central del av Bosch Rexroths verksamhet. Receptionen är inte bara en plats för att välkomna besökare, den utgör också navet för kommunikation, säkerhet och administrativa funktioner. Som person ser vi gärna att du har god social kompetens och att du drivs av att erbjuda god kundservice. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du en fena på att planering och organisering, samt ser lösningar när andra ser problem. 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande, med inriktning på administration. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, så som kundservice eller administration. Samt att du känner dig trygg med dator och telefon som arbetsverktyg. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-05-15 urval och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Stina Degerfeldt, stina.degerfeldt@randstad.se.

Ansvarsområden

Din arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Ge kundservice till besökare samt via telefon och e-post
  • Administration, dokumentation och arkivering
  • Teknisk övervakning, och säkerhetsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande, med inriktning på administrativ kompetens eller erfarenhet från liknande arbete. 
  • Förmåga att organisera information, hantera dokument och utföra uppgifter noggrant och effektivt. 
  • Utmärkta muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter för att kunna kommunicera tydligt och effektivt med olika intressenter. 
  • Analytiskt tänkande för att kunna utvärdera områden för förbättring.
  • Förmåga att samarbeta med olika intressenter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Om företaget

Bosch Rexroth AB

Hägglunds är en del av Bosch Rexroth och har en historia som sträcker sig mer än 50 år bakåt i tiden. I dag är vårt företag en ledande tillverkare av hydrauliska drivsystem och lösningar. Kunderna återfinns inom branscher som bland annat återvinning, socker- och materialhanteringen. Hägglunds har sitt huvudkontor och huvudproduktion i Mellansel, strax utanför Örnsköldsvik. Här ryms alla funktioner under ett tak: Från utveckling och produktion till försäljning och service. Hägglunds har cirka 700 medarbetare runtom i världen, varav cirka 400 jobbar i Mellansel. Hägglunds är på en spännande utvecklingsresa med höga mål för försäljning, lönsamhet och produktion. Vi kombinerar en familjär atmosfär och snabba beslutsvägar med de fördelar som kommer med att vara en del av en stor koncern, inklusive resurser och möjligheter för din personliga utveckling. Nöjda medarbetare är grundstenen i Hägglunds framgång, nu och i framtiden. Du ska kunna hitta balans och ha ett fungerande familjeliv, på en plats med fantastisk natur och en trygg närmiljö. Dessutom vill vi erbjuda jobb med en känsla av mening – att du jobbar med hållbara produkter som gör nytta i världen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bosch Rexroth AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons