Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist till sommarsäsong

Granö Beckasin AB · Vindeln · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lodgevärdinna/lodgevärd i din ansökan

Granö Beckasin är en anläggning inom besöksnäringen i vackra Granö, vid Umeälvens strand. Vi bedriver ett hotell med 54 bäddar fördelade på ett Ekohotell, hotellstugor samt våra Fågelnästen, hotellrum i trädens toppar. Under Sommartid har vi även en camping med 14 platser.

I vår KRAV-märkta restaurang med ca 45 sittplatser - samt vår uteservering med ca 20 platser - serverar vi hemlagad mat på lokala och ekologiska råvaror.

Hos oss har gästerna möjlighet att välja bland en rad roliga aktiviteter kopplade mot naturen som exempelvis flottfärd, kanotturer, cykelturer. Våra gäster kommer från hela världen och hos ska gästerna får gästerna må bra, äta god och vällagad mat, sova gott och få den bästa servicen.

Om tjänsten!

Du är en person som älskar service, möta nya människor och som kan hålla många bollar i luften. Vi söker dig som kan arbeta i vår reception som lodgevärd/lodgevärdinna i receptionen m.m. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom reception men det kan även innebära andra arbetsuppgifter inom företaget. Du är spindeln i nätet under dagen, du har god datavana och kan uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift. Vi söker dig som vill vara med på vår resa inom besöksnäringen i Västerbotten. Startdatum för tjänsten är Juni. Boendemöjligheter finns.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Granö Beckasin AB

Placering

Vindeln

Kontaktperson

Granö Beckasin AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lodgevärdinna/lodgevärd i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons