Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist till företag med start i sommar

Receptionist till företag med start i sommar

Middlepoint · Stockholm · Ansök senast 14 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänstenÄr du en servicestjärna som brinner för att träffa människor? Då har vi spännande tjänster att erbjuda! Som receptionist på Middlepoint erbjuder vi dig en möjlighet till ett socialt och självständigt arbete. Du är anställd som Service Manager på Middlepoint och arbetar hos en av våra kunder i Stockholmsområdet. Du har övergripande ansvar för såväl leverans och utveckling av service och administration av receptionen. I dina arbetsuppgifter kan bland annat ingå:

  • Ta emot besökare
  • Ansvara för växel och mail
  • Beställningar och inköp
  • Ansvara för trivsel på kontoret
  • Ordna kontorsfrukostar och AW
  • Post och bud

Vem är du?Du är en riktig servicestjärna och brinner för mötet med andra människor, du kommer vara en viktig del av en förstklassig serviceupplevelse. För att passa i rollen tror vi att du är en person som är välkomnande och strukturerad, gillar jobba självständigt och trivs med att ta mycket ansvar och egna initiativ.

Tidigare erfarenheter

  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba med service
  • Du talar flytande svenska och engelska
  • Du har erfarenhet av Office-paketet
  • Du har vana att sätta dig in i nya system

Om anställningenAnställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställningSysselsättningsgrad: 100%Arbetstider: Helgfria vardagar kl. 08.00-17.00 men anpassas efter verksamhetenStart: Frånsommar 2024med möjlighet att starta tidigare

Om MiddlepointVi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.

Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Middlepoint

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Middlepoint AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons