Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rådgivare / redovisningskonsult, Gotland

Rådgivare / redovisningskonsult, Gotland

Ludvig & Co · Gotland · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du göra skillnad för Sveriges företagare i alla branscher, jobba med moderna digitala verktyg inom ekonomi och få möjlighet till en tydlig utvecklingsresa? På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom ekonomi & redovisning.

Hos oss i Visby eller Hemse blir du en del av ett team med ett drygt trettiotal kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra. Vi mixar affärsmässighet, utveckling och samarbete på ett inspirerande sätt!

Vi har alltid arbetsmiljön i fokus eftersom vi är övertygade om att resultat och kundnytta är en direkt följd av arbetsglädje. Som en del i detta arbete har vi stort fokus på friskvård. Just nu erbjuder vi alla medarbetare möjlighet till styrketräning och simning i både Hemse och Visby. En gång per vecka har vi också möjlighet att spela tennis eller padel, tillsammans med en kollega eller kund.

Arbetsmiljön på våra två kontor på Gotland har 2023 och 2024 rankats högst av alla kontor i Sverige, i undersökningar där samtliga 900 medarbetare deltagit. Det är vi stolta över!

Vem vi söker

Vi söker i första hand rådgivare eller seniora rådgivare med några till flera års erfarenhet av redovisning, med planerad påbörjad anställning hos oss i slutet av augusti eller i början av september. Andra anställningstidpunkter kan dock vara möjliga.

Du har marknadsområdeschef Erik Fröding och affärschefer Jessica Löfgren och Kristian Hederfeld som dina närmaste chefer.

Din roll och framtida utveckling

Som Rådgivare har du ett nära samarbete med våra kunder och bidrar med proaktiv rådgivning som gör skillnad. Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som Rådgivare på Ludvig & Co:

  • Bokslut och deklaration, ekonomistyrning och skatterådgivning.
  • Löpande redovisning
  • Kund & uppdragsansvar
  • Handledare för nya kollegor
  • En viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt team med digitala tjänster i framkant.

Hos oss har du möjlighet att bidra med utveckling i teamet men också i andra roller inom Ludvig & Co. Hos oss kan du skapa en tydlig väg för din utvecklingsresa och vi har ett brett utbud av utbildningar inom ekonomi, kunskapsnätverk och möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

För att lyckas behöver du

Vi söker dig som idag jobbar inom ekonomi, antingen som konsult eller på en ekonomiavdelning och har akademisk utbildning inom ekonomi från exempelvis YH, högskola eller universitet. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ludvig & Co

Placering

Gotland

Kontaktperson

Ludvig & Co AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons