Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rådgivare med inriktning MEX/Lantmäteri till Svefa i Luleå

Rådgivare med inriktning MEX/Lantmäteri till Svefa i Luleå

Svefa · Luleå · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Konsult tillSamhällsbyggnad och Fastighetsutveckling i Luleå

Är du intresserad av att använda dina kunskaper inom mark- och exploatering eller lantmäteri i en rådgivande roll? Just nu söker vi på Svefa en ny kollega till vårt kontor i Luleå. Här kommer du få sätta tänderna i spännande kunduppdrag, ha givande kundrelationer och löpande utvecklas i din yrkesprofession.

För dig med erfarenhet inom MEX, lantmäteri eller annan fastighetsutveckling är detta en perfekt möjlighet. Du kommer till ett kunnigt affärsområde som hela tiden vill hålla sig uppdaterad och nu vill fortsätta utveckla erbjudandet i Luleå med omnejd. Vi ser fram emot din ansökan!

Det här erbjuder vi dig!

  • Ett kunskapstörstande team som alltid vill ligga i framkant inom sitt gebit
  • Kultur som präglas av engagemang och professionalism
  • Stor variation av arbetsuppgifter i en givande mix av kunder
  • En del av ett bolag med unik bredd inom fastighetsrådgivning
  • Kontor centralt i Luleå som delas med Forsen
  • Flexibelt jobb där du själv kan påverka din vardag
  • Samarbete inom affärsområdet såväl som tvärfunktionellt i bolaget

Om jobbet

Som konsult inom Samhällsbyggnad och Fastighetsutveckling kommer du jobba med rådgivning inom exploaterings- och fastighetsutvecklingsfrågor eller fastighetsbildnings- och lantmäterifrågor, beroende på inriktningen som du har och erfarenheten du tar med dig in.I rollen stöttar du kunder, både inom offentlig och privat sektor, inom bland annat:

  • projektledning av exploateringsprojekt
  • rådgivning inom stadsbyggnads- och genomförandefrågor (ex markanvisningar)
  • rådgivning inom fastighetsbildning
  • förhandling och upprättande av olika avtal (ex exploateringsavtal, marklösen)

I rollen kommer du ansvara för kunder i Luleå med omnejd, även om vi ibland också jobbar mot kunder i andra delar av landet. Du tillhör Region Norr, med kollegor i Luleå, Umeå och Östersund som leds av Jeanette Kjellberg (och utgår från Umeå).

Det är variation i uppdragen och i de flesta fallen är du självständig projektledare, men det förekommer också att vi jobbar tillsammans som team i vissa uppdrag.På Svefa är vi måna om att ha en variation i beläggningen, så vi har alltid fler uppdrag parallellt snarare än att spendera 100 %hos en kund.

Det här söker vi

För den här rollen tror vi att du:

  • har erfarenhet av frågor inom mark- och exploatering eller fastighetsbildning (antingen som MEX-ingenjör, förrättningslantmätare, bolagslantmätare eller dylikt)
  • har en akademisk examen (inom lantmäteri, samhällsbyggnad eller annan lämpligt område)ellerhar motsvarande arbetslivserfarenhet
  • gillar att bygga relationer - både intern och externt
  • har god förmåga att planera och styra det egna arbetet
  • har förmåga att blanda helhets- och detaljperspektiv beroende på processkede

Är du intresserad?

Vad kul!Skicka in din ansökan i form av ett CV tillsammans med en motivationstext till varför du söker. Vid frågor, kontakta affärschef Jeanette Kjellberg,jeanette.kjellberg@svefa.se eller010-202 93 71alternativtHR Specialist Julia Wengse, julia.wengse@svefa.se eller010-603 87 42.

Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Förfrågningar från rekryteringsföretag undanbedes.

Om Svefa

Konsultrollen på Svefa ger möjlighet att kombinera affärsintresse med fastighetskompetens. Våra värderingar sammanfattasPIVE och ärProfessionell, Integritet, Värdeskapande och Engagemang.Värderingarna genomsyrar vår verksamhet och vi visar det genom att vara förtroendeingivande, seriösa,pålitliga samt såklart bidra med positiv attityd, alltid se möjligheter och fokusera på att skapa mervärden hos våra kunder.

Svefa erbjuder en stor bredd och harspetskompetens inom analys, fastighetsvärdering, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, förvaltningsrådgivning och strategiskt affärsstöd.Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre fastighetsaktörer och offentlig sektor.

Svefa består av drygt 200medarbetare och har kontor på hela 18 platser i Sverige. Vår närvaro i hela landet och kunniga medarbetare bidrar till en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden - lokalt, regionalt och globalt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svefa

Placering

Luleå

Kontaktperson

Svefa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons