Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort

Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort

GE Medical Systems · Uppsala · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Sammanfattning av tjänsten

Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av våra produkter. Du arbetar i en dynamisk miljö där ditt bidrag direkt påverkar kvaliteten och innovationen i våra produkter.

Ansvarsområden

Strömaggregatsutveckling: I denna roll kommer du att arbeta med nyutveckling och optimering av switchade strömaggregat för applikationer upp till 50 kW. Du ska vara erfaren i att hantera dessa effektnivåer, vilket inkluderar ett noggrant val av komponenter för att uppfylla specifika tekniska krav samt EMC. Ditt arbete omfattar även att bidra med din tekniska expertis genom hela utvärderingsprocessen, från konceptualisering och prototypframställning till slutlig tillverkning.

ECAD Expertis: Använd Cadence Allegro för att utforma kretskort och integrera elektroniska komponenter. Du förväntas ha beprövade färdigheter inom OrCAD Capture och Allegro PCB Design eller motsvarande.

Kvalitetskontroll: Granska kretskortslayouter för att säkerställa att alla designregler följs.

Testning: Utför funktions- och kvalitetstester på tillverkade prototypkretskort för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.

Självständig och Motiverad: Du bör vara en självgående och högt motiverad person med förmåga att organisera och driva dina projekt från start till mål.

Kvalifikationer och Egenskaper

· Gedigen erfarenhet och expertis inom elektronikdesign och kretskortutveckling.

· Förmåga att arbeta självständigt samt i team, med en proaktiv inställning till problemlösning.

· Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Inkludering och Mångfald

GE Healthcare är en arbetsgivare som värdesätter lika möjligheter och inkludering. Vi fattar anställningsbeslut utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, nationellt eller etniskt ursprung, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, ålder, funktionshinder eller andra skyddade egenskaper.

Ytterligare information

Positionen är baserad i Uppsala och ingen flyttassistance erbjuds.
















Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GE Medical Systems

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Gems Pet Systems AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons