Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pub Ladan vid poolen på Toftagården

Tofta Hideaway AB · Gotland · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Vid ansökan:Ange referens Pub Ladan i din ansökan

Vi söker nu en driven och kreativ person som vill ta ansvar för och utveckla vår pub på Toftagården under kvällstid. Som ansvarig för puben kommer du att ha en nyckelroll i att skapa en avslappnad och attraktiv atmosfär för våra gäster och bidra till att öka intäkterna och kundnöjdheten.

På Toftagården strävar vi alltid efter att skapa en trevlig och välkomnande miljö för våra gäster och vi tror att du, med din passion och engagemang, kan vara med och utveckla vår pub till en destination som lockar både lokalbor och besökare.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att servera drinkar, öl och vin, hantera kassan, hålla baren ren och snygg samt interagera med gästerna på ett positivt och professionellt sätt. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som bartender och är passionerad för att skapa goda drycker och ge utmärkt service.

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team som bartender i Pub Ladan på Toftagårdens under sommarsäsongen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig och skapa magiska sommarkvällar tillsammans!


Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till [kontaktinformation].


Välkommen till Toftagårdens poolbar - där sommarkvällarna blir oförglömliga!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tofta Hideaway AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Tofta Hideaway AB

Vid ansökan:Ange referens Pub Ladan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons