Jobbsafari är en del avschibsted logo

PTP-psykolog, Capio vårdcentral Ringen

PTP-psykolog, Capio vårdcentral Ringen

Capio · Stockholm · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 22 000 listade patienter och 70 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Din roll

Vi söker en PTP-psykolog för en tjänst på 100%med inriktning KBT till vårt psykosociala team på Capio vårdcentral Ringen. Tjänsten innebär bland annat bedömning, diagnostik, psykologisk rådgivning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos vuxna, barn och ungdomar.

Syftet med de utökade insatserna för barn och unga, på vårdcentral, är att det ska vara lätt att få behandling tidigt. Du kommer träffa vuxna patienter såväl som barn/ungdomar (6-17 år) och deras målsmän.För mer bakgrund till uppdraget kan du läsa på Handläggning av barn och unga med psykisk ohälsa - Viss.nu.

Arbetet är varierat, med både individuella kontakter, gruppbehandlingar och psykopedagogiska föreläsningsserier. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär att vi, förutom fysiska besök, även arbetar med videosamtal och chatt samt med internetbaserad behandling, iKBT.

Som ”övrigt arbete” i din PTP-tjänst ser vi gärna att du arbetar med något av våra pågående utvecklingsprojekt på vårdcentralen. Vid anställning kommer vi tillsammans fram till ett lämpligt utvecklingsprojekt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder PTP-handledning med fokus på PTP-psykologens intressen, behov och drivkrafter och PTP-handledaren har stor kompetens både i arbetet med barn och med vuxna. Som PTP ingår du i en grupp med andra som gör PTP på Capios vårdcentraler.

Det psykosociala teamet består i dagsläget av 7 psykologer. Det är ett mycket välfungerande team med högt i tak, nära till skratt samt stor kompetens.

Det finns ett stort intresse för utveckling och patientens behov är i fokus. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning och behandling och samarbetar nära med andra professioner såsom läkare, sjuksköterskor och rehabkoordinator.

Vad erbjuder vi?

· Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens

· Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant.

· Inflytande och delaktighet i verksamheten

· God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

· Centralt belägen arbetsplats på Södermalm

· Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete

· En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

· En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

· Kollektivavtal i alla verksamheter

Om dig

Du som söker har en avslutad psykologexamen med KBT-inriktning. Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Du är nyfiken och har en vilja att lära. Tidigare erfarenhet från arbete eller praktik i primärvård och/eller med barn är meriterande men inte absolut nödvändigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Sista ansökningsdag: 2024-05-15

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons