Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog/psykoterapeut med KBT inriktning, Psykmottagningen Falun

Psykolog/psykoterapeut med KBT inriktning, Psykmottagningen Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 10 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:1214 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19. Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert. Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Psykolog/psykoterapeut med KBT inriktning, Psykmottagningen Falun

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till psykiatriska mottagningen i Falun. Du kan vara legitimerad psykolog med KBT-inriktning eller legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av ett arbete med stor bredd med avseende på såväl arbetsuppgifter, möjlighet till kompetensutveckling och kollegor. I vår verksamhet strävar vi efter att ha ett helhetsperspektiv och se människan utifrån både medicinska, psykologiska och sociala infallsvinklar. Vår mottagning kan erbjuda ett brett utbud av terapier och vi bedriver såväl individuella behandlingar som gruppbehandlingar och arbetar även med stödjande och utbildande insatser. På mottagningen finns tvärprofessionella kompetensteam och förmågan att samarbeta och ta tillvara varandras kompetens värderas högt. Behovet att diskutera yrkesspecifika frågor tillgodoses genom yrkesträffar. Verksamheten erbjuder ett varierat utbud av handledning som ger möjlighet till utveckling. Som psykolog /psykoterapeut utgörs en viktig del av dina arbetsuppgifter att göra bedömningar med avseende på diagnostik och behandlingsbehov. Du kommer att arbeta med psykoterapier och andra behandlingsinsatser som exempel gruppbehandlingar. Utifrån verksamhetens behov och egen kompetens kan olika former av utvecklingsarbete bli aktuellt.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut. Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet. Viktigt är att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kreativ. Viktigt är också att du kan arbeta självständigt men även i team. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:1214 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons