Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykologchef på Svea KBT - för dig som får andra att lyckas!

Psykologchef på Svea KBT - för dig som får andra att lyckas!

Svea kbt AB · Stockholm · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Gör skillnad med oss!

Vill du vara en del av något stort? På Svea KBT strävar vi ständigt efter att förändra liv genom högkvalitativ vård och banbrytande innovationer inom psykologin. Nu söker vi en passionerad och målinriktad psykologchef som brinner för att leda och inspirera ett team av likasinnade individer. Hos oss kommer du inte bara att driva förändring, du kommer att vara förändringen.

Din roll: En nyckel till framgång

Som psykologchef på Svea KBT spelar du en avgörande roll i att forma vår framtid och vårt erbjudande till våra klienter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Innovativt ledarskap och handledning: Inspirera och coacha vårt team av psykologer mot framgång och personlig utveckling. Vi söker en ja-sägare som tror på att alla kan lyckas med rätt förutsättningar och som är redo att stötta våra teammedlemmar genom varje steg på deras resa och i deras behandlingar.

Vård med hjärta och själ: Utöver ledarskapet kommer du att arbeta nära våra klienter, erbjuda terapibehandling av högsta kvalitet och vara en betydelsefull del av deras väg till välmående.

Skapa och bibehåll kvalitet: Vi säker dig som ständigt vill förbättra alltifrån processer, rutiner till nya idéer. Förutom att se till att kvaliteten på vården bibehålls och stärks så vill du även skapa bra och effektiva sätt att arbeta i verksamheten.

Skapa kultur och gemenskap: Vi tror på att bygga en företagskultur som inspirerar och engagerar. Som psykologchef är du nyckeln till att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig sedd, hörd och värderad.

Vad vi erbjuder: Väx, skapa och gör skillnad

Möjlighet att göra skillnad: Varje dag har du möjlighet att påverka och förbättra människors liv genom ditt arbete.

Snabb tillväxt och utveckling: Vi är ett företag med stora ambitioner och ännu större potential. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att växa i takt med oss och forma din egen framtid.

Härlig sammanhållning: Vi tycker om att hitta på roliga saker, och samlas mellan kontoren och städerna. Hos oss gör vi alltifrån AW, Kick-offs, Konferenser, Teambuilding och dylikt.

Vi söker dig som:

  • Är leg. psykolog sedan minst 3 år
  • Har erfarenhet av handledning
  • Har erfarenhet av chefsrollen eller ledarskap
  • Har god erfarenhet av KBT och gärna andra behandlingsformer
  • Har erfarenhet av breda patientgrupper
  • Ser ansvarstagande och ordning som en självklarhet
  • Kan leda egna projekt och processer självständigt från start till slut, men även enkelt samarbete med andra
  • Tycker att det bästa som finns är att få andra att lyckas

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och både växa själv men också stärka andra? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt fantastiska team på Svea KBT.

Ansök nu och bli en del av något stort!

Svea KBT är ett privat psykologföretag som håller till i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping med ca 50 psykologer. Vi kommer under året att utveckla och utöka vår verksamhet och ser fram emot en spännande tillökning av nya, duktiga medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea kbt AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Svea kbt AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons