Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog

Capio · Göteborg · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

På Capio Vårdcentral Hovås har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 37 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 13 500 listade patienter – idag och genom hela livet. Vårdcentralen är belägen i ”Nya Hovås” med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med buss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.

Din roll

Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, psykologisk rådgivning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos personer över 18 år. I din roll ingår att arbeta med evidensbaserade behandlingar av vanligt förekommande tillstånd inom primärvården såsom depressioner, olika typer av ångesttillstånd, stressproblematik och sömnsvårigheter. Utöver psykologisk behandling ingår också stöd vid livskriser. Arbetet innefattar vårdnivåbedömningar och remittering vid behov. Samverkan och samarbete med andra professioner på vårdcentralen såsom läkare och rehabkoordinator förekommer frekvent. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team och ha tid avsatt för professionsmöten. Du kommer även att få delta i extern handledning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi erbjuder bland annat:• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje dag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Du som söker är legitimerad psykolog och är trygg i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Publicerat: 2024-04-29

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons