Jobbsafari är en del avschibsted logo

Psykolog till Halvvägshus Sköndal

Helsoportalen · Stockholm · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vårt företags djupa intresse av att anställa en passionerad och erfaren psykolog för vårt återintegrationsprogram för kriminella individer. Vi är fast beslutna att hjälpa samhället genom att erbjuda stöd och vägledning till de som strävar efter en positiv förändring i sina liv. Vi tror att en skicklig psykolog kommer att vara en ovärderlig tillgång för vårt team och för de individer vi arbetar med.

Vårt företag och vårt uppdrag:

Vårt företag är engagerat i att stödja människor som har hamnat på fel väg i livet och som nu strävar efter att återanpassa sig till samhället. Vi tror på möjligheten till förändring och är fast beslutna att erbjuda våra klienter den support och det stöd de behöver för att lyckas med sin resa mot en bättre framtid.

Den ideala kandidaten:

Vi söker en psykolog med en stark klinisk bakgrund och en passion för att hjälpa andra att övervinna sina utmaningar. Den ideala kandidaten kommer att ha erfarenhet av att arbeta med en mångfald av människor och en gedigen kunskap om att utforma individuellt anpassade behandlingsplaner. Vi värdesätter också en person som delar vår vision om att främja en säker och hälsosam återanpassning till samhället för de personer vi stöder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

I rollen som psykolog kommer du att ansvara för att genomföra bedömningar, tillhandahålla terapeutiskt stöd och utveckla individuella behandlingsplaner för våra klienter. Du kommer att arbeta nära vårt team för att säkerställa att varje individ får den personliga uppmärksamhet och det stöd de behöver för att lyckas med sin återanpassning.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en stimulerande och givande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att göra en verklig skillnad i människors liv. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som delar dina värderingar och som är engagerat i att stödja och uppmuntra varandra i vårt gemensamma uppdrag.

Slutsats:

Vi är övertygade om att rätt psykolog kommer att spela en avgörande roll i att främja våra klienters välmående och stödja deras resa mot en positiv förändring. Om du delar vår passion för att göra skillnad i människors liv och är redo att ta itu med den här utmanande och givande möjligheten, uppmanar vi dig att ansöka om tjänsten som psykolog hos vårt företag.

Tack för att du överväger att bli en del av vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bidra till vårt arbete och våra mål.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Helsoportalen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

LI Solution Healthy AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons