Jobbsafari är en del avschibsted logo

Provledare till Kondensatorlaboratoriet

Provledare till Kondensatorlaboratoriet

Hitachi Energy, Ludvika · Ludvika · Ansök senast 29 maj (30 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en nyckelspelare i provningen av högspänningsprodukter? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker en provledare till vårt Kondensatorlaboratorium vid High Voltage Products i Ludvika.

High Voltage Products är en ledande aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av högspänningsprodukter för överföring och distribution av elektrisk energi. Våra tillverkningsenheter omfattar avledare, brytare, kondensatorer, mättransformatorer och annan relaterad utrustning. Vi erbjuder också tjänster som säkerställer produkternas prestanda och förlänger deras livslängd.

Högeffektlaboratoriet är ett av få världsunika laboratorier för att verifiera högspänningsprodukters funktion vid olika kopplingsmoment som kan uppstå i elnätet. Vi består av fler olika laboratorier, bland annat Kondensatorlaboratoriet som denna tjänst är placerad. Laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC som en oberoende provinstans för många olika normer och standarder. Som provledare på Kondensatorlaboratoriet kommer du att utföra prover på olika produkter som tillverkas hos oss. Dessa prover inkluderar kortslutningsprov, åldringsprov och långtidsprov. Vi är alltid i framkant när det gäller teknik och investerar kontinuerligt i vår anläggning och utrustning. Du blir en del av ett starkt team där vi hjälper varandra att utvecklas både tekniskt och personligt, där alla spelar en otroligt viktig roll. Vi ser till varje individs utveckling och vill främja vidareutveckling inom organisationen och företaget.

Dina ansvarsområden

  • Provuppdrag genom hela processen, från provförfrågan och teknisk granskning till beräkningar, uppkoppling av kretsen, provning och rapportskrivning.
  • Utförande av typprovning enligt internationella normer samt utvecklingsprov åt våra kunder, som kommer från hela världen.
  • Ansvar för elsäkerhet och anläggningen under provning.
  • Analysera resultaten från provningen och skriva tekniska rapporter, främst på engelska.
  • Regelbunden kontakt med kunder och kontrollanter under provning.
  • Tillsammans med dina kollegor har du möjlighet att utveckla och förbättra verksamheten.
  • Du ska dela Hitachi Energys grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Din bakgrund

  • Vi ser att du har en universitets, - eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot elkraft eller likvärdig kunskap.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av provningsverksamhet.
  • Arbetet medför många internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska flytande i skrift och tal. Av säkerhetsskäl är det också viktigt att du behärskar svenska eller är villig att lära dig.
  • Du har lätt för att ta till dig teknisk information och att omsätta teoretisk kunskap till praktik, samtidigt som du pedagogiskt kan förmedla information till andra.
  • Du kan självständigt driva uppdrag utifrån de förutsättningar som finns och du tycker om att arbeta i team.

Mer om oss

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Kandidater utvärderas löpande så sök redan idag, sista dagen att ansöka är 2024-04-29.

Rekryterande chef Felicia Hinnersson, felicia.hinnersson@hitachienergy.com svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Philip Bengtsson, +46 107-38 25 17; Unionen: Johan Frisk, +46 107-38 39 68; Ledarna: Christer Fridlund, +46 107-38 29 12. Övriga frågor ställs till Talent Partner Filippa Bengtsson, filippa.bengtsson@hitachienergy.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hitachi Energy, Ludvika

Placering

Ludvika

Kontaktperson

Hitachi Energy Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons