Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektör/Uppdragsledare Sprinkler

AFRY AB · Göteborg · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

På AFRYs VVS-avdelning i Göteborg har vi en sprinklergrupp som arbetar med alla skeden i byggprocessen, förstudier, kalkyler, samt projektering.

För att möta den ökande efterfrågan på våra sprinklertjänster behöver vi dig som har erfarenhet som sprinklerprojektör.

I rollen som projektör och uppdragsledare kommer du ansvara för att leda och utveckla uppdrag med ansvar för utförande och ekonomi.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid | Placeringsort: Göteborg | Lön: Efter överenskommelse

Kravspecifikation

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet inom sprinklerbranschen som projekterande ingenjör och har SBSC:s certifiering - Behörig ingenjör vattensprinkler.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.

Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar samt har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet och du deltar gärna i tekniska diskussioner i uppdragen.

Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information

Nu har vi beskrivit hur vi tror att rätt kandidat är. Är du den vi beskriver ovan eller har du en annan bakgrund och personlighet som du tror kommer att göra succé i rollen som sprinklerprojektör? Skicka i så fall in din ansökan där du övertygar oss om att du är rätt person för jobbet!

Sista ansökningsdag är den 2024-05-31

Kontaktuppgifter för frågor

Kristian Friman, Sektionschef

+46 10 505 30 82

kristian.friman@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons