Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Centio · Göteborg · Ansök senast 7 juni (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en projektledare inriktning uppställningsspårtill Trafikverket i Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Projekt Lärje avgränsas i väster av Norge-/Vänerbanan, i öster av spårvägen och i norr av Lärjeån. Uppställningsbangården är cirka 100 meter bred i norr och sedan avsmalnande söderut med en längd på cirka 1 000 meter och kommer rymma 12 spår, 2 teknikbyggnader, parkeringsplatser och servicevägar, samt infartsväg med bro över spårvägen. Projekt Lärje harkontrakterat en entreprenör för byggskedet och planerar att flytta till ett gemensamt platskontor vid arbetsområdet inom kort.

Uppdraget avser projektledare för projekt Lärje uppställningsspår. Nya uppställningsspår skabyggas av kontrakterad entreprenör genom totalentreprenad i området Lärje, norr om Göteborg.ArbetsuppgifterDe övergripande arbetsuppgifterna är att styra och leda genomförande av projekt Lärje uppställningsspår. Som projektledare kommer du ansvara för uppsatta mål och leverera endriftsatt anläggning inom projektets ramar. Till din hjälp finns en projektorganisation med biträdande projektledare/projekteringssamordnare, projektingenjör och en upphandlad BPUorganisation (byggplatsuppföljning).Projektledarens huvudsakliga uppgifter är att ansvara för att:• Leda och följa upp projektets mål avseende tid, kostnad och innehåll under projektets genomförande och avslut. • Styra och leda projektets BPU-organisation. • Styra och följa upp projektets leverantörskontrakt (totalentreprenad) avseende tid, kostnad och innehåll under hela kontraktstiden. • Samarbeta med såväl interna funktioner som externa parter.• Utföra arbetet inom ramarna för Trafikverket och program Västlänken.

Krav (OBS, obligatoriska)

• Universitets- eller högskoleexamen inom samhällsbyggnad om 180hp (120p) inom eller annan kombination av utbildning och erfarenhet som beställaren bedömer likvärdig.• Konsulten ska ha minst 8 års produktionserfarenhet i järnvägs- eller spårvägsprojekt.• Konsulten ska ha minst 5 års arbetserfarenhet som projektledare eller motsvarande befattning som beställaren bedömer likvärdig, i järnvägsprojekt. • Konsulten ska ha genomgått BASÄSKYDD (krav på fortbildning var tredje år).• Konsulten ska ha god kännedom om entreprenadjuridik såsom AB, ABT, ABK samt branschnormer såsom AMA och MER.• Konsulten ska behärska svenska i tal och skrift. • Inneha svenskt körkort B.

Meriterande

Meriterandeatt resurskonsulten har erfarenhet från projekt avseende uppställningsspår för tågMeriterande att konsulten har goda ledaregenskaper, förmåga att leda mot gemensamma mål

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centio

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Centio Consulting Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons