Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

ScriptSector AB · Hudiksvall · Ansök senast 30 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker en passionerad och erfaren projektledare till ScriptSector AB, ett dynamiskt växande företag inom webb-, app- och systemutveckling. Hos oss får du möjligheten att leda spännande projekt och samarbeta med drivna team för att skapa innovativa lösningar för våra kunder.

Om företaget

ScriptSector AB är ett utvecklingsföretag baserat i Hudikvall med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar för webb, appar och system. Vi är ett engagerat team av utvecklare, designers och projektledare som strävar efter att skapa mervärde för våra kunder och bidra till deras framgång.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare hos oss kommer du att leda och driva projekt inom webb-, app- och systemutveckling. Du kommer att arbeta nära våra utvecklare, designers och andra intressenter för att säkerställa att projekten levereras i tid och med hög kvalitet. Din roll innebär att ha övergripande ansvar för projektens framsteg, budget och kundrelationer.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av projektledning inom digital utveckling. Du bör ha god teknisk förståelse samt erfarenhet av att arbeta i en snabb och agil miljö. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda både små och stora projekt samt att du är van vid att arbeta mot uppsatta budgetar och deadlines.

Krav för att söka tjänsten

  • Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för egna arbetsuppgifter och projekt.
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Starkt affärsfokus och förmåga att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Meriterande

  • Erfarenhet av projektledning inom webb-, app- eller systemutveckling eller likvärdigt.
  • Erfarenhet av att arbeta i en agil miljö.
  • Kunskaper inom försäljning och marknadsföring.

Fördelar med att arbete hos oss

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Hos oss har du stor möjlighet att påverka din egen utveckling och vi uppmuntrar initiativ och nytänkande. Vi erbjuder även flexibla arbetsvillkor och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.

Ansökan

Vi ser fram emot att få höra från dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar löpande. Om du delar vår passion för digital utveckling och tror att du har det som krävs för att bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ScriptSector AB

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

ScriptSector AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons