Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Inhouse Tech · Göteborg · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo för en spännande och utvecklande resa inom projektledning?

Inhouse Tech Göteborg AB söker en passionerad och driven individ för att leda och koordinera projekt inom bygg-, infrastruktur- och stadsutveckling.

Vilka är vi?

Inhouse Tech är en ledande aktör inom projekt- och byggledning. Vi är med och driver samhällsutvecklingen via våra projekt som omfattar alla skeden, från tidigt idéstadie till färdigställande. Inhouse Tech är en del av Qflow Group och arbetar nära de bästa teknikkonsultbolagen inom branschen.

Vår Kultur

Vi är inte rädda för utmaningar - vi omfamnar dem. Vår kultur präglas av engagemang, kompetens, flexibilitet och glädje. Som en platt och prestigelös organisation värdesätter vi samarbete och gemenskap.

Rollen

Som projektledare hos oss bidrar du till att driva företagets tillväxt. Utöver att bygga förtroende och vara lyhörd för kundernas behov, innebär det att du aktivt hanterar alla delar av projektet från början till slut. Detta kan innebära allt från att organisera resurser, kommunicera effektivt med alla berörda parter, till att övervaka framsteg och säkerställa att projektet når sina mål i tid och inom budget. Dessutom kommer du bidra till att identifiera och hantera risker samt lösa eventuella problem som uppstår längs vägen. Genom att arbeta nära våra uppdragsgivare med deras affär i fokus får vi också en stark och långvarig relation som ger stort värde för såväl kunden som medarbetaren.

Vem vi söker

Vi letar efter dig med erfarenhet inom projekt- eller processledning, med en passion för samhällsutveckling och byggbranschen. Du är självgående, strukturerad och en lagspelare. Att vara kommunikativ, flexibel och lösningsorienterad är värdefulla egenskaper.

Vad du får

På Inhouse Tech får du inte bara möjlighet att arbeta i mindre, dynamiska team, utan också utrymme att växa och utvecklas. Vi tror på att lära av varandra och samarbeta för att hitta de bästa lösningarna. Hos oss får du även kollegor som är experter inom hus- och anläggningskonstruktion.

Ansök Nu

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt växande team hör av dig. På Inhouse Tech är det bara du själv som sätter gränserna för din personliga utveckling!

Gör din karriär till en spännande resa med Inhouse Tech. Ansök idag! Vi är nyfikna på dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inhouse Tech

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Qflow Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons