Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

One Nordic AB · Tomelilla · Ansök senast 13 sep. (139 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Projektledare – ONE Nordic AB Tomelilla

Är du en driven, affärsmässig projektledare som tycker om att leda ditt team i en entreprenöriell organisation? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig! Just nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare i Södra Skåne. På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt inom energisektorn. Vi hjälper energiproducenter, elnätsbolag och energianvändare att underhålla, modernisera och optimera sina anläggningar.

Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos oss gör du skillnad!Arbetsbeskrivning Som projektledare arbetar du med drift, underhåll och reinvesteringsprojekt inom elnät-, station- och industriområdena. Du skapar goda relationer och långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Du som projektledare är ansvarstagande och har en styrande och ledande roll under hela projektets livscykel. Du rör dig gärna i fält och har förmågan att motivera och coacha ditt team av medarbetare och entreprenörer. Du arbetar med planering och genomförande av projekt samt löpande uppföljning av aktiviteter och milstolpar. Du driver flera projekt samtidigt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Bygga goda och långsiktiga kundrelationer - Leda ditt team tryggt och framgångsrikt mot satta mål - Framtagande av budget och tidsplan samt uppföljning av dessa - Strategiska inköp i samarbete med inköpsavdelningen - Hålla i workshops och presentationer - Affärssystemet IFS

- Skyddsronder i fält

- Safety Walks

- Resurskoordinering med kollegorna Du rapporterar till projektchefen och som projektledare har du ett ansvar för projektets resultat.Vem är du? Du har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning och arbetslivserfarenhet som projektledare eller motsvarande. Ytterligare har du god teknisk förståelse, gärna inom elkraftsområdet eller markentreprenad. Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och systematisk. Du trivs med, och har erfarenhet av, att leda och organisera personal i en komplex miljö samt brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett engagemang i det du arbetar med. Du leder genom god kommunikation, transparens och samarbete samt trivs i en entreprenöriell organisation med lokalt ansvar och möjlighet att påverkaVårt erbjudande Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

* Attraktiva medarbetarförmåner * Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

* Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram * En stimulerade miljö samt ett lokalt ansvar och mandat Stämmer ovanstående in på dig, tveka inte utan skicka in din ansökan idag. Vi tillämpar löpande urval.

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterare Petra Berg, petra.berg@one-nordic.se.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 400 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Fackliga kontakterOla Skogström, 070-5648492 (Unionen) Bengt Persson, 070-5925110 (Ledarna)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

One Nordic AB

Placering

Tomelilla

Kontaktperson

One Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons