Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare / Teknisk säljare - Bygg

Projektledare / Teknisk säljare - Bygg

Prowork Kompetens · Askersund · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Forcit Consulting är den ledande nordiska gruppen av företag som fokuserar på att övervaka och mäta miljöpåverkan från schakt- och anläggningsarbeten. Vi har varit verksamma i branschen i 50 år och sysselsätter mer än 130 personer i Finland, Sverige och Norge.

På FORCIT Consulting skapar vi värde för byggare och entreprenörer genom att tillhandahålla konsult-, mät-, övervaknings- och utbildningstjänster. Hörnstenen i vår verksamhet är pålitlig och snabb kundservice. Vi har omfattande resurser som gör att vi snabbt kan leverera en högkvalitativ och professionell service i hela Norden.

Om rollen

Nu söker vi dig som kommer från byggsidan och som är redo att växla upp i en ny roll. Här kommer du att vara både Projektledare och Teknisk säljare - en fri roll där du inom angivna ramar själv styr din vardag. Du utgår från kontoret i Örebro.

Du kommer bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du har god stöttning av våra specialister inom våra olika områden. Du kommer ta fram riskanalyser, offerter, producera, distribuera olika utskick och arbeta i ramavtal.

Du planerar och genomför kundmöten bland nya och befintliga kunder. Vi ser också att du arrangerar kundaktiviteter och presentationer hos kund som kan vara byggherrar, entreprenader och kommuner. En väldigt omväxlande roll helt enkelt!

Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av byggbranschen eller förståelse för byggbranschen - med ett brett nätverk av platschefer, inköpare eller andra beslutfattande funktioner.

Vi har inget krav på utbildning, det viktiga är att du kan föra en professionell dialog och förstå vad kunden har för behov. Du har resvana och vilja att var ute på fältet med hög aktivitetsnivå. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är förtroendeingivande som person och att du är kreativ och vågar tänka utanför ”boxen” för att nå resultat. Du är kund – och teamorienterad och drivs av att göra affärer i en miljö där vi alla hjälps åt i våra uppdrag. Du är som person positiv och har hög energi. Du är en duktig nätverksbyggare som förstår värdet av vad det ger. Du är även väldigt affärsorienterad i ditt sätt att vara.

Vårt erbjudande

Forcit Consulting är ett familjärt entreprenörsbolag under stark tillväxt. Vi tillhör en koncern med ett långsiktigt synsätt och en stark ekonomi där det finns en vilja att satsa. Som säljare hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och en hög grad av delaktighet. En möjlighet att vara med och påverka under hela vår tillväxtresa. Ett självständigt, spännande, inspirerande, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar. Då vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare arbetar vi hela tiden med att utveckla vår företagskultur och erbjuda kontinuerliga utbildningar för vår personal.

För fler frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Forcit Consulting valt att samarbeta med Prowork Kompetens. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanna Vestin på 073-506 68 39. Sök jobbet via länken i annonsen.

Mer om Forcit Consulting

I över 120 år har vi samarbetat med entreprenörer, bygg- och gruvaktörer i olika mark- och sprängningsprojekt. Genom att dela med oss av vår samlade kunskap hjälper vi våra partners att skydda människor och omgivningen så att de helt kan fokusera på sin kärnverksamhet och vardag.

Som en av Nordens ledande specialister inom omgivningspåverkan deltar vi aktivt i utvecklingen av starka och hållbara samhällen i hela regionen. Vi verkar för att byggherrar och entreprenörer effektivt ska kunna möta ständigt ökade krav på att leverera bygg-, infrastruktur- och gruvprojekt i tid, inom budget, i enlighet med tuffa föreskrifter och, framför allt, på ett säkert sätt gentemot människor och omgivningar.

Vårt heltäckande erbjudande gör det möjligt att få anpassade tjänster och pålitlig support inom till exempel riskanalys, för- och efterbesiktningar, automatiserad mätning online, skadehantering och teknisk utbildning. I varje projekt finns en dedikerad projektledare och specialister som övervakar att arbetet fortskrider säkert och effektivt, från start till slut. Med personligt engagemang, och förståelse för att inget projekt är det andra likt, säkerställer projektledaren att det alltid finns lokalt stöd när det som bäst behövs. Som stolta medlemmar i FORCIT GROUP är vårt mål att alltid leverera kvalitet och det resultat som förväntas av Nordens ledande experter på sprängteknik och omgivningspåverkan. Och vi gör det genom vårt kompetenta och pålitliga nätverk av medarbetare, hängivna åt säker utveckling och att stödja våra partners i deras visioner för samhället.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Kompetens

Placering

Askersund

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons