Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Nordic LEVEL Technology Skellefteå

Projektledare Nordic LEVEL Technology Skellefteå

Northern Skill · Skellefteå · Ansök senast 19 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vilka är vi egentligen? Vi är dels ett börsnoterat bolag som befinner oss i en expansiv fas. Vi har också kontor i nästan hela landet och ett företag som verkar aktivt och tillsammans för att vara den ledande aktören inomsäkerhetstjänster till våra uppdragsgivare och alltid den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Om uppdragetInom Level Technology levererar vi kompletta lösningar till bland annat samhällskritisk infrastruktur. Vårt uppdrag handlar i huvudsak om att skydda Sverige och den enskilda verksamheten. Vi verkar idag inom allt från brandlarm, UTM, CCTV, inbrottslarm och passersystem.

Som projektledare har du en bred och utvecklande roll där du kommer driva projekt hela vägen från kalkyl till leverans. Du kommer att vara den som överblickar och säkerställer att varje uppdrag och lösning alltid möter förväntan, blir genomförda i tid och inom den bestämda budgeten.Du kommer också planera gemensamt med och leda ett engagerat team av tekniker, genomföra inköp och föra dialog med kund och göra kundbesök för projektering och försäljning. Du kommer också ha ett tätt samarbete med affärschefen och vara med att utveckla verksamhetens processer och affärer långsiktigt.

För att lyckas i rollen tror vi att du: Har erfarenhet inom en roll som projektledare eller idag arbetar som ledande tekniker och vill ta nästa steg i din karriär. Du har god teknisk förståelse, affärssinne och genom stark planering, kommunikation och struktur möjliggör du lyckade samarbeten mot kunder och förutsättningar för ett framgångsrikt team som trivs och utvecklas.

Krav:

  • B-körkort
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana med erfarenhet av Office 365

Som anställd erbjuder vi digen konkurrentskraftig lön, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring, maximalt friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Northern Skill

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Northern Skill AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons