Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Järnväg

ByHart AB · Boden · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att ByHart ansvarar för rekryteringsprocessen och att du får en anställning hos kunden.

Projektledare järnvägI rollen som projektledare leder du stora investeringsprojekt inom järnväg. Som sakkunnig bidrar du med din kompetens från ett tidigt skeende inom järnvägsprojektet.

Tillsammans med ditt team skapar du förutsättningar för att säkert och effektivt bygga järnväg genom att samordna arbetet och arbeta proaktivt för att projektet ska utföras förenligt med uppsatta mål- kvalitet- kostnad- och tidsramar.

I din roll kommer du att arbeta i projektform tillsammans med interna såväl som externa specialister, där du som Projektledare järnväg kommer att ansvara för planeringen och genomförande av uppdraget.

Du ser till att projektet drivs framåt.

Vem är duSom Projektledare järnväg trivs du med många olika kontaktytor och värnar om ett gott samarbete. Genom tidigare förvärvad erfarenhet kan du navigera i uppdragets komplexitet och trivs med att planera och strukturera arbetet.

Du vill ta ett större ansvar i ditt arbete och lockas av utmaningar. Som ledare ser du hellre lösningar före problem och har en förmåga att entusiasmera ditt team till att utföra jobbet produktivt.

Du trivs med att ingen dag är den andra lik och har förmåga till att se helhetsperspektiv inför de beslut som behöver tas för att projektet drivas framåt.

Du harDu som söker har lägst kandidatexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt

Du har flerårig erfarenhet av järnväg eller jobbat med flera delar av BEST

Du har B körkort

Svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du harErfarenhet från stora projekt

FöretagetVill du arbeta hos ett företag med korta beslutsvägar som värdesätter det personliga i sina uppdrag? Med ett proaktivt förhållningssätt gentemot sina kunder och dig som medarbetare skapas det bästa förutsättningar för leverans av kvalitet och att du ska ha ett hållbart arbetsliv.

Här får du som medarbetare möjligheter till utveckling i stora projekt med hållbarhet och kvalitet i fokus.

Det är viktigt för oss att du trivs på jobbet!

Övrigt om tjänstenSysselsättningsgrad: Heltid Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Arbetsplatsen finns i Boden

Sista ansökningsdag är 2 maj, urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sandra Senbom, HR-specialist på ByHart, via sandra.senbom@byhart.se eller på 079-104 45 65.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ByHart AB

Placering

Boden

Kontaktperson

ByHart AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons