Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare inom industriella processer och investeringsprojekt

Projektledare inom industriella processer och investeringsprojekt

Ingenio Consulting Group AB · Falkenberg · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Ingenio är våra värderingar mer än bara ord - de är kärnan i allt vi gör. Vi har passion för både industrin och människan och genom vårt djupa engagemang strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Genom anpassade tjänster och genuint omsorgsfulla relationer är vi en del av att föra svensk industri framåt och skapa en hållbar framtid för alla.

Nu söker vi en ny kollega till vårt team inom Projektledning!

Som projektledare hos Ingenio Consulting Groupjobbar du självständigt i kundens organisation. Du planerar och följer upp projekten från början till avslut. Arbetet innebär ofta att vara beställarens huvudkontakt i projektorganisationen och att du rapporterar till beställaren.Det dagliga arbetet kan handla om att leda projektmöten, göra kostnadsbedömningar, upprätta förfrågningsunderlag. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder, beställare och entreprenörer.Om RollenProjekten finns i enfabriksmiljö där logistiska och tekniska processer samordnas nära. För de projekt som tilldelats dig gör du de nödvändiga tid-, resurs- och kommunikationsplanerna själv, du gör investerings begäranden och gör alla relevanta uppföljningar för att säkra projektets framdrift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva projekt inom organisationen genom olika områden som produktion och logistik.
  • Framgångsrikt leverera projekt för flera intressenter
  • Motivera teammedlemmarna att uppnå de uppsatta målen.

Vem du ärFör att lyckas i denna roll besitter du analytiska, problemlösnings- och ledarskapsförmågor. Du är en person som hämtar energi från att motivera skickliga människor och driva teamet framåt i förändringar. Du trivs med att samarbeta med andra och kan kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen och med externa parter. Slutligen är du proaktiv i ditt arbetssätt, vilket innebär attdet ärnaturligt för dig att aktivt söka nya sätt att växa och hitta nya arbetssätt.

För att lyckas med detta tror vi du behöver följande erfarenhet & kompetens:

  • Högskoleutbildning inom teknikmed inriktning maskin, process, eller industrialisering
  • Erfarenhet av produktionsprocesser och produktionsteknik
  • 3+ års arbetslivserfarenhet inom projektledning inom industrin
  • Gedigen kunskap om projektledning
  • God kunskap om MS Office verktyg
  • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Samt att vara ett föredöme inom hälsa & säkerhet är en självklarhet för dig

Din personlighetVi söker en passionerad, ödmjuk, kommunikativ och driven projektledare som älskar industriutveckling och människor. Du är en förtroendeingivande person som bygger starka relationer med omgivningen vilket innefattar både kollegor, leverantörer och samarbetspartners.

Du erbjuds anställning hos oss eller agerar som underkonsult.

Placeringsort: HallandUppdragsstart: Enligt överenskommelse

Vi erbjuderSom en del av Ingenio-familjen blir du en viktig länk i vårt omfattande nätverk av branschexperter och företag inom projektledning och management. Här får du inte bara möjligheten att utvecklas personligt utan också att vara en del av en stöttande gemenskap av kollegor. Vi tror på att dela erfarenheter och stötta varandra för att nå gemensamma mål. Hos oss har du inte bara goda arbetsvillkor utan också möjligheten att påverka både ditt eget arbete och vår verksamhet som helhet.

Tycker du att det låter som en spännande utmaning?Gör ditt nästa karriärdrag med Ingenio!

Ansökan:Vi arbetar med ett löpande urval varför du bäst söker tjänsten snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom länken i annonsen.

För frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Littorin på 0730-84 12 70, kajsa.littorin@ingenio.se eller Anna Sjöström,0735 -18 01 45, anna.sjostrom@ingenio.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ingenio Consulting Group AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Ingenio Consulting Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons