Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare elkraft

Skurup · Skurup · Ansök senast 3 juni (15 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare Elkraft i din ansökan

Omfattning: 60-80 %

Varaktighet: 24 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Har du erfarenhet av Elkraftsarbeten såsom arbete med mottagningssationer i rollen som byggledare, projektledare eller platschef? Då har vi ett spännande uppdrag som Projektledare i ett spännande projekt i Skurup. Välkommen med din ansökan!


Kort om uppdraget

Skurups Elverk ska anpassa anläggningen mottagningsstation M1 inför anslutning till regionnätet via ny 130 kV från Stjärneholm.

För att genomföra projektet på bästa sätt sökes nu en projektledare som vill vara med på resan.

Uppdraget innefattar

- Beställarstöd och projektledning vid om- och tillbyggnad av Skurups Elverks mottagningsstation och i anslutningsprocessen mot överliggande nät.

- Utformning av teknisk beskrivning, selektivplan, dimensionering, investeringsprognos.


Dina arbetsuppgifter:

Du som beställarens Projektledare står för sakkunskap och teknisk kompetens inom dina teknikområden samt fungerar som stöd för projektledningen i att leda och följa upp kontrakterade projekterings/entreprenadarbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Fungera som beställarens representant för tekniska frågor i genomförandeskedet gentemot entreprenören och andra Byggaktörer så att beställarens samordningsansvar uppfylls

· Bistå Projektchef med information kring status på tid/kostnad samt rapportering av avvikelser.

· Bistå med granskning och optimering av underlag för upphandlingar av entreprenaden

· Säkerställa att erforderlig dokumentation upprättas och omhändertas på korrekt sätt under samtliga faser i entreprenader (t.ex. relationshandlingar, besiktningsprotokoll)

· Säkerställa en smidig kommunikation mellan projektörer och entreprenör inför, under och efter entreprenadtid - särskilt vid oförutsedda händelser under genomförande


Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen har du en god kommunikativ förmåga där du möter andra på ett lyhört sätt och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process där du organiserar och planerar ditt arbete väl. Du driver självständigt ditt arbete framåt och prioriterar bland arbetsuppgifter och kan ställa om vid ändrade förutsättningar. Vi ser också att du har en god analytisk problemlösningsförmåga.


Kompetenskrav - Vi söker dig som

· Har relevant utbildning i förhållande till uppdragets krav och förutsättningar

· Har minst tre års erfarenhet av ingenjörsarbete inom eldistribution på spänningsnivåer om minst 12 kV.

· Har utfört uppdrag som projektledare, ombud för beställare eller motsvarande tjänster inom eldistributionsnät 12-145 kV varav Minst ett av referensuppdragen ska omfatta arbete på elnät med spänningsnivå 145 kV

· har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

· har körkort för personbil

Det är meriterande om man har projekterat, konstruerat och/eller projektlett ny- och ombyggnation av fördelningsstationer och/eller regionnätsledningar.



Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.


Tanken är att Du blir projektanställd av oss på Billdals konsult och Bygg som uthyrd konsult. Driver du eget eller föredrar att vara underkonsult så kan vi erbjuda dig ett upplägg enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta William via vår mejladress

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skurup

Placering

Skurup

Kontaktperson

Billdals Konsult och Bygg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare Elkraft i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons