Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Biogas Malmberg Energy

Malmberg · Kristianstad · Ansök senast 2 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vad kommer du göra hos oss?

Tjänsten innebär ledning och resultatansvar för biogasprojekt på främst europeiska marknader. Projekten kan variera i omfång och vara i olika entreprenadutföranden. För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. Du är ansvarig för att tidplanen hålls, leverans från projektteamet, samordning med både interna och externa parter och den ekonomiska delen.

 

Du förväntas ha förmågan att motivera, entusiasmera och leda ditt projektteam. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

 

Kvalifikationer

  • Du är en duktig förhandlare och har ett gott affärsmannaskap.

  • Du är kommunikativ och lösningsorienterad

  • Du har flerårig erfarenhet av projektledning (meriterande om projekterfarenheten är projekt relaterat till processindustri, energiomvandling och/eller anläggningsentreprenader)

  • Du har teknisk universitets- eller högskoleutbildning med kommersiellt intresse, alternativt ekonomisk universitets- eller högskoleutbildning och tekniskt intresse

  • Du har insikt i entreprenadjuridik och vanliga europeiska kontraktsformer (såsom Orgalime, NEC, ABT, AB, ABA, NLM)

  • Du har internationell erfarenhet.

  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska. Ytterligare språk är meriterande.

Varför Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Start - Malmberg SE

 

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till eftermarknadschef Adam Pedersen, adam.pedersen@malmberg.se eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, alma.boklund@malmberg.se

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2024-05-02

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmberg

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Malmberg Water AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons