Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör

AFRY AB · Göteborg · Ansök senast 28 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Projektet skall fördjupa farleden samt förstärka kajer. Projektet kommer pågå under flera år med en budget på en bra bit över en miljard. Ett tekniskt utmanande projekt som skall genomföras under full produktion i containerterminalen För att stödja platsorganisationen och förstärka beställarorganisationen söker vi nu en Projektingenjör med driv och struktur. Du kommer att tillhöra sektionen Road & Land Design på AFRY men placering är på projektkontor i Göteborg. I projektet bistår du primärt Projektledaren och biträdande projektledare med bl.a. följande:

  • Framtagande av underlag för styrgruppsmöten (internt Beställare och entreprenör), projektmöten med entreprenör, samverkansmöten med terminaloperatören
  • Protokollskrivning för ovanstående möten
  • Underlag för intern- och extern kommunikation av projektets framdrift samt underlag för regelbunden uppdatering av projektets egen hemsida
  • Insamlande av underlag från entreprenör för att möjliggöra redovisning av smarta klimatval (inköp) för CO2 utsläpp för att säkerställa kontinuerlig projektuppföljning på prognos/verkligt utfall för CO2-utsläpp i entreprenaden.
  • Vid behov, bistå organisationen med projektstyrning via PPS Projektstyrning, Antura, MS Project, Dokumentation etc. Utbildning internt för dessa system, med undantag av M/S Project, sker internt hos beställaren, om detta blir aktuellt.
  • Delta i riskinventering, riskanalyser, riskhantering tillsammans med övriga aktörer i projektet.
  • Mer arbetsuppgifter kan komma att identifieras under projektets gång.

Kravspecifikation

Vem är du?

Vi ser att du i grunden har relevant utbildning och därefter några års erfarenhet av projektledning och / eller projekthanteringsprocesser inom bygg och anläggning. Antingen som beställare, konsult eller från utförande-/entreprenörsledet.

Som person vill vi att du är engagerad och ambitiös och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du vill vara påläst för att kunna stå upp för dig själv i din roll. Du är social, har en öppen och hjärtlig personlighet och ser alltid till din uppdragsgivares bästa. På AFRY lever vi efter ledorden modig, hängiven och allt lagspelare vilket säger en hel del om den vi söker.

Svenska språket måste kunna hanteras flytande muntligt och skriftligt.

Ytterligare information

Vi erbjuder.

Vi ser den här tjänsten som ett utmärkt sätt att komma in på AFRY och lära sig företaget för att därefter gå vidare inom bolaget när det här uppdraget är över. Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!

AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Välkommen med din snarast och senast 28 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson för frågor:

Johanna Kindlund, Group Manager PM West

johanna.kindlund@afry.com

0720-70 47 27

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons