Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektcontroller till Akori

ByHart AB · Boden · Ansök senast 26 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Boden är en central plats för den gröna näringen! Vi är en ort som möjliggör tillväxt och samhällsutveckling i norr. Akori söker nu en Projektcontroller som vill vara med på vår tillväxtresa. Hos oss jobbar du tillsammans med specialister inom samhällsbyggnad. Har du driv och vill framåt? Välkommen med din ansökan.

Vem är vi?

Akori är ett konsultföretag med lång erfarenhet inom samhällsbyggnad och infrastruktur med sin hemvist i Boden. Hos oss finns helhetslösningar för våra kunder där vi värdesätter att kunna leverera projekt förenligt med hållbarhet och kvalitet.

Hos Akori finns kompetenser för att möta stora projekts behov med ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder delar av och helhetslösningar inom komplexa uppdrag utifrån våra kunders behov där vi bidrar med kompetens väl förankrat med engagemang, goda samarbeten och flexibilitet.

Genom att vi inte är den största aktören på marknaden har vi möjligheten att vara personliga i vårt genomförande och kan vara snabbfotade där behov finns. Våra medarbetare trivs hos oss och har stora möjligheter till att utvecklas samt att vara en del av samhällsomvandlingen som sker i norra Sverige.

Vi växer och söker nu en kollega till vårt team!

Rollen

I rollen som Projektcontroller kommer du att hantera budgetprocesser, rapportering, uppföljning och resultatanalyser.

Du har den övergripande insynen i projektet och skapar strukturer, tar fram rapportunderlag och genomför uppföljningar under projektens gång.

Som Projektcontroller kommer du att ha olika samarbetsytor med våra kunder, beroende på var arbetet pågår i projektet. Tillsammans med vår externa Controller säkerställer du att de ekonomiska processerna fungerar för att projektet ska kunna fortsätta drivas framåt.

Vem är du?

Som Projektcontroller är du en del av Akoris tillväxtresa och har drivet för att utveckla verksamheten. Som det mindre företag vi är idag krävs det att du har lätt för att se strukturer och vill bidra till att Akori och projekten drivs framåt.

Du trivs med att arbetet inte alltid är förutspått och kan hantera att växla fokus utifrån projektets komplexitet, för dig finns det inga frågor som lämnas obesvarade.

Vi tror att du vill utvecklas och är redo för nya utmaningar inom en bransch som är möjliggörare för den samhällsomvandlingen vi befinner oss i. Du värdesätter korta beslutsvägar och vill bryta ny mark där ingen dag är den andra lik.

Med ditt driv och engagemang kompletterar du oss på Akori!

Kvalifikationer

Du som söker har lägst kandidatexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren anser relevant.

Du har B -körkort

Meriterande

Branscherfarenhet

Erfarenhet från liknande roller

Projekterfarenhet

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

26 maj

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan 26 maj som är sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan snarast!

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sandra Senbom, HR-specialist på ByHart, via sandra.senbom@byhart.se eller på 079-104 45 65.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ByHart AB

Placering

Boden

Kontaktperson

ByHart AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons