Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektchef

Peab AB · Västerås · Ansök senast 9 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Projektchef Drift och Underhåll

Önskar du utvecklas vidare inom rollen som projektchef och få möjligheten att arbeta med engagerade och erfarna medarbetare?
Drivs du av en varierande vardag och eget ansvar? Då kan du vara vår nya projektchef.
Drift och Underhåll söker nu en projektchef till vår verksamhet i mellersta Sverige. Vi driver driftkontrakt med Trafikverket och kommuner.

 

Om tjänsten

Som projektchef har du en central roll i verksamheten med stort produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling, strategiarbete, personalledning, upphandling och försäljning.

 

Detta innebär att det är du som har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö och miljö för din grupp. Framtagandet av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

 

Du rapporterar till arbetschefen och ingår i staben för arbetschefsområdet. Som omfattar statlig drift i Västerås, Uppsala, Heby, Enköping, Hedemora, södra Gotland och kommunal drift i Västerås, Surahammar, Fagersta och Heby.

 

 

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning gärna på högskole- eller universitetsnivå alternativt motsvarande erfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll alternativt från entreprenadverksamhet som platschef eller entreprenadingenjör.

 

Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du arbetat med strategi- och måluppfyllnad samt fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

 

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett hållbart och långsiktigt affärstänk och agerar på ett förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

 

Du ska ha praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Det är önskvärt att du tidigare har arbetat med tidplaner och resurssättning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom drift och underhåll av vägar.

 

Då tjänsten innebär resor till de olika projekten är det ett krav att du har körkort B. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, engagerad, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne med kundens bästa i ständigt fokus. Vidare arbetar du strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med placeringsort Västerås.

 

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

 

Urval sker löpande.

 

Kontakt

Rekryterande Chef: Azad Miro, tel. 0733-84 84 66

HR partner: Ann-Christin Säärelä, tel. 0733-37 19 90

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

PEAB Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons