Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projekt-/arbetsledare inom anläggning

Palm Maskin AB, Gösta · Hörby · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Gösta Palm Maskin AB med sin placering i Hörby har sedan 1941 varit en markentreprenör att lita på. Idag för tredje generationen Palm företaget framåt. Vi är numera 2 delägare, Roger och Jonas Palm vilka båda har lång och gedigen erfarenhet av mark-, anläggnings- och VA arbete. Därutöver har vi spetskompetens inom rivning, sanering och återvinning av material. Vi utför alla typer av VA-, mark- och anläggningsarbete, litet som stort och har en lång lista med referensprojekt. Våra kunder är kommuner, större företag, byggentreprenörer och ibland även privatpersoner.


Vi har moderna och ändamålsenliga maskiner i verksamheten, med en stor bredd från den allra minsta grävmaskinen på 3,5 ton till den största på ca 30 ton. För oss är en nöjd kund det allra viktigaste, och våra ledord är att alltid vara tillgängliga för kunden och alltid leverera kvalitet till rätt pris och i rätt tid.

Därutöver jobbar vi mycket på att våra medarbetare ska trivas och ha rätt kompetens samt utvecklingsmöjligheter, en förutsättning för att göra bra arbeten!

Med utgångspunkt från Hörby där vi har kontor, lager och fordonshall arbetar vi främst i Skåne, men även i andra delar av landet då vi följer våra kunder. Vi utför alla typer av mark och anläggningsarbete, litet som stort.

Vi är litet och tätt sammansvetsat gäng som hjälper och stöttar varandra.


Arbetsuppgifter

Som projekt-/arbetsledare kommer du att ansvara för att leda och koordinera flera olika uppdrag parallellt.

Du är även delaktig i kundrelationer, det ekonomiska resultatet, dokumentation, inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete. I rollen ingår även att agera BAS U/P så det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av det.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll, Platschef/Arbetsledare, inom byggbranschen inom mark och anläggning eller liknande roll. Du har en gymnasieutbildning inom exempelvis bygg eller teknik. Eftergymnasial utbildning så som KY- eller YH-utbildning är meriterande. Erfarenhet kan ersätta utbildningskrav.

Du har ett väl utvecklat ledarskap och är bra på att leda din grupp mot gemensamt uppsatta mål. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen och gärna att du varit ute och jobbat på fältet, så att du förstår och kan stötta våra medarbetare.

Du behöver vara driven, engagerad, strukturerad, och målfokuserad men ändå ödmjuk inför svårigheter och förändringar.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift och ha kunskap i officeprogrammen.

B körkort är ett krav, BE behörighet är meriterande.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm Maskin AB, Gösta

Placering

Hörby

Kontaktperson

Gösta Palm Maskin AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons