Jobbsafari är en del avschibsted logo

Project Engineer El/Automation till ABB

ABB · Gällivare · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.


Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.


ABB arbetar med stort fokus på att hjälpa svensk industri moderniseras och i tjänsten får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, i nära samarbete med både kunder och kollegor.


Vi har som företag uppsatta mål inom hållbarhet, både inom teknik- och miljöområdet såväl som socialt hållbar arbetsmiljö där balans mellan arbete och återhämtning för dig som medarbetare är en viktig del. Låt oss skapa framtiden tillsammans!


Placeringsort: Gällivare/Kiruna.


Dina ansvarsområden

  • Du arbetar som del av projektteamet i leveransprojekt till kund som kan innefatta både el-, elkraft- och automation. Du blir delaktig i projektets alla faser från idé till idrifttagning, där projekten varierar i storlek och arbetsuppgifterna generellt omfattar system- och detaljkonstruktion, programmering, dokumentation och provning, samt idrifttagning för ingående komponenter och system.
  • Du samarbetar i vissa fall med inköpsavdelningen och kan ha direkt dialog med underleverantörer för att säkerställa att rätt teknisk lösning tas fram vilket också kan inkludera deltagande vid FAT/provning i fabrik innan leverans.
  • Du har ett nära samarbete med Lead Engineer inom projektet och kan ta del i kundmöten med hela projektteamet.


Din bakgrund

  • Vi söker dig som har teknisk eftergymnasial utbildning inom el och/eller automation, gärna kombinerad sådan eller relevant arbetslivserfarenhet.
  • Som person är du strukturerad, resultatorienterad och prestigelös lagspelare.
  • Du har en god samarbetsförmåga och van att arbeta i team, är målinriktad och kommunikativ.
  • Du har ett intresse för teknik, är till naturen driven och nyfiken att lära.
  • Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.
  • Du har B-körkort då resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige.


Mer om oss

ABB erbjuder goda utbildnings- och karriärmöjligheter likväl som flera förmåner såsom möjlighet till flexibelt arbete - med större frihet att välja bäst lämpad arbetsplats, friskvårdsbidrag, extra föräldralön, arbetstidsförkortning, personalbil, förmånsportal med mera.


Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, då kan det vara dig vi söker!


Rekryterande chef Magnus Heikkila, +46 722 23 80 60 svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Mikael Blomqvist, +46 768 06 00 11; Unionen: Joakim Broström, +46 706 70 94 31; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16. Övriga frågor besvaras av Talent Partner Sara Vestin, +46 724 64 46 88. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.


Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABB

Placering

Gällivare

Kontaktperson

ABB AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons