Jobbsafari är en del avschibsted logo

Programmerare i Optram till Trafikverket

Programmerare i Optram till Trafikverket

Centio · Stockholm · Ansök senast 6 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker Programmerare i Optram till Trafikverket..

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. För denna tjänst är det möjligt med 100 procent distansarbete.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget och Arbetsuppgifter

Kontaktledningsfelen står för en stor del av alla förseningsminuter på trafikverkets anläggningar och därför mäts kontaktledning med mätvagnar för att hitta fel i anläggningen innandet resulterar i haverier. Analys av denna mätdata från mätvagnarna kan hindra nedrivningarsamt optimera underhåll.Optram är Trafikverkets system för analys av kontaktledningsmätdata från mätvagnarna somt.ex. kontaktledningshöjder och sidolägen. För detta så behöver Trafikverket förstärka med programmerare i Optram för kontaktledningsanalysen.

Uppdraget innefattar att arbeta som kompetenskonsult under ledning av Trafikverket med ihuvudsak nedanstående arbetsuppgifter. • Programmering i Optram för kontaktledningsanalys.• Testning vid till exempel nya programversioner av Optram.• Kvalitetskontroll av skript mot kontaktledningsmätdata• Bistå optramförvaltning

Krav (OBS, obligatoriska)a) Konsulten ska ha god kunskap och erfarenhet av programmering i Optram. Konsulten ska minst ha 2 års erfarenhet av att skriva skript för kontaktledning i Optram. b) God förmåga att bedöma kvalitén på levererat mätdata från kontaktledningsmätning. Konsulten ska ha arbetat minst 2 år med mätdata från Infranords mätvagnar. .c) Konsulten ska kunna arbeta självständigt.d) Konsulten ska kunna svenska flytande i både tal och skrifte) Konsulten ska ha kunskaper i Team Foundation Server.f) Konsulten ska ha kunskaper i Visual Studio och VS Code.g) Konsulten ska ha kunskaper i Microsoft SQL server managment studio.h) Konsulten ska ha kunskaper i Optram Enterprise Utforskaren.i) Minst en erbjuden resurs skall ha MSDN licens.

    Om oss

    Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

    Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

    Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

    För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

    Läs gärna mer om oss på centio.se.

    Vänligen skicka ditt CV på svenska.

    Vi ser fram emot din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Centio

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Centio Consulting Group AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons