Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processoperatörer sökes till Ahlstrom Ställdalen AB

Processoperatörer sökes till Ahlstrom Ställdalen AB

Ahlstrom Ställdalen AB · Ljusnarsberg · Ansök senast 2 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker: Säkerhetsmedvetna Processoperatörer till Ahlstrom Ställdalen AB

Vi söker nu flera processoperatörer till vår fabrik i Ställdalen.

Du kommer arbeta i ett team på en av våra två fibertygmaskiner där den gemensamma målsättningen är att leverera bästa möjliga kvalitet till våra kunder. Arbetstiden är skiftform vilket innebär att du kan jobba förmiddag, eftermiddag, natt och helg i ett rullande schema. Då du arbetar i ett team är det därför viktigt att din svenska är lätt att förstå och att du har lätt att ta emot instruktioner i en bullrig miljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet från andra industrier där man tar säkerheten på största allvar.

Vi söker dig som

· Alltid tar säkerheten först

· Är teknikintresserad

· Är öppen och social

· Är noggrann och effektiv

· Har lätt för att samarbeta i team

Kvalifikationer

· Gymnasiekompetens

· B-körkort och tillgång till bil

· Teknisk kompetens

· God engelska i tal och skrift


Då vi arbetar med löpande urval av ansökningar är det därför möjligt att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Vill du söka tjänsten eller har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta rekrytering.stalldalen@ahlstrom.com

#jobbjustnu


Ahlstrom som arbetsgivare

Vi är stolta över att vara en del av Ahlstrom som är världsledande i att kombinera fiber till hållbara specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsument-förpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning 2023 var EUR 3,0 miljarder och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Om Ahlstrom Ställdalen

I Ställdalen är vi specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Vi är idag ca 150 anställda och du omfattas av förmånligt förhandlade försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom Ställdalen AB

Placering

Ljusnarsberg

Kontaktperson

Ahlstrom Ställdalen AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons