Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processingenjör till Malmberg Energy

Malmberg · Kristianstad · Ansök senast 2 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vad kommer du att göra hos oss?

Som processingenjör arbetar du främst med dimensionering av utrustningar och processdesign. Du är support vid uppstarten och intrimning av anläggningarna som du har designat och beräknat. Du arbetar dagligen nära säljare och projektledare med tekniska frågor för att säkerställa att anläggningen uppfyller de krav du har ställt under dimensioneringen. Du kommer också medverka i försäljningsarbetet i offertfasen och att granska processlösningar. Det finns stora möjligheter att själv påverka och forma sin framtid och tillvaro. 

 

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

 

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen, exempelvis kemiteknik, inriktning processdesign. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och på så viss skaffat dig denna kunskap.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara för projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som medarbetare. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet.

Du har ett stort intresse för att lära nytt och att vara en del av hela projektet med såväl ansvar som inflytande.

 

Varför Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Start - Malmberg SE

 

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mikael Scott, mikael.scott@malmberg.se eller Alma Boklund, alma.boklund@malmberg.se

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2024-04-10

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmberg

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Malmberg Water AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons