Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processingenjör NOTE Norrtälje

Processingenjör NOTE Norrtälje

Thalamus IT Consulting · · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Din nya tjänstLångt uppdrag hos vår kund NOTE i NorrteljeAB som mycket väl kan övergå i en anställning.

Nu vill en av våra mångårigakunder komplettera sin grupp med två processingenjörer. Du erbjuds ett praktisk ingenjörsarbete i renrumsmiljö.Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund.Vi söker två operativa processingenjörer till labbet för mikroelektronik. I labbet tillverkas komplex mikroelektronik.

Arbetet innefattar till stor del att sköta maskiner samt avsyning av produkter. En del jobb sker med hjälp av mikroskop. Produkterna är små och ömtåliga vilket betyder att man måste vara försiktig samt ta till sig de instruktioner som lärs ut. Tjänsten är till största delen operativ och vi söker dig som aktivt vill bidrai kvalitetsarbeten, projekt, projektledning och utveckling.All upplärning kommer att ske på plats eftersom produkten är unik. Arbetstiden är måndag till fredag dagtid. Alternativt måndag till torsdag med längre pass.

Arbetsplatsen är belägen i Norrtälje.Din arbetsgivare i ett första skede är Thalamus, läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrundRätt person ärhögskoleingenjör inom exempelvis maskinteknik, automation, industriell teknik, kemi, underhållsteknik, elektronik, programmering eller motsvarande arbetslivserfarenhet ellerKY-utbildad inom exempelvis automation, maskin, produktionsledning, serviceteknik, robotik eller elektronik, programmering eller motsvarande arbetslivserfarenhet.Krav är god svenska och gärna god engelska.Du som personDu är med fördel:

  • Noggrann, självgående och nyfiken
  • Du är händig och trivs med praktiska inslag i ditt arbete
  • Teknikintresserad och kvalitetsmedveten

Din ansökanHjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vid frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52.Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är15/5-24.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!Vi erbjuder digSom anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Thalamus IT Consulting

Kontaktperson

Thalamus IT Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons