Jobbsafari är en del avschibsted logo

Proaktiv redovisningsekonom till Södermalm

Proaktiv redovisningsekonom till Södermalm

Academic Resource AB · Stockholm · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens redlonfr0424 i din ansökan

Vi söker en redovisningsekonom med kunskaper inom lön till ett företag inom vård och omsorg på Södermalm med filial i Järna. Företaget har ca 250 anställda. Tjänsten är en rekrytering på deltid med omgående start.


Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom med kunskaper inom koncernredovisning kommer du att ha en central roll i ekonomiteamet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

- Daglig redovisning och bokföring

- Månadsavstämningar och rapportering

- Skatt och deklaration

- Lönehantering och administration

- Proaktivt bidra till processförbättringar inom ekonomiområdet


Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning om minst två år inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 3–5 års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning och gärna goda kunskaper inom lön. Meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll. Erfarenhet i affärssystemet Hogia och Fortnox är meriterande. Har du vana av att jobba i Macmiljö är det en fördel. Körkort och bil krävs i rollen.

Som person är du driven, lyhörd och prestigelös och trivs i en bred roll på ett mellanstort bolag med en liten stab. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad roll som redovisningsekonom tillsammans med tre kollegor på ekonomiavdelningen som är ett team som stöttar varandra. Arbetsplatsen är belägen på Södermalm i en härlig sekelskiftes lägenhet. Största delen av arbetet sker på plats, men det finns möjlighet att dela upp vissa dagar och kombinera med arbete hemifrån. Några gånger i månaden träffas ekonomi och administration på plats i Järna.



Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: redlonfr0424


Frågor besvaras via mail av:

ulrica.rosander@academicresource.se

Vi utför bakgrundskontroll och UC på de kandidater som går vidare i processen.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Resource AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Academic Resource AB

Vid ansökan:Ange referens redlonfr0424 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons