Jobbsafari är en del avschibsted logo

Praktikplats för fastighetsmäklarstudent i Torsby

Praktikplats för fastighetsmäklarstudent i Torsby

Svensk Fastighetsförmedling · Torsby · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du student på Fastighetsmäklarutbildningen och intresserad av att göra din praktik i Torsby? Efter avslutade studier med godkänd registrering har du möjlighet att arbeta som Fastighetsmäklare hos oss. Vi erbjuder en praktikperiod där du får delta i alla aspekter av verksamheten för att förbereda dig inför din framtida karriär. Vi söker en ansvarstagande, driven och teamorienterad individ som trivs i en kultur präglad av högt tempo, affärsmässighet, tydliga mål och glädje.

Kravprofil

  • Läser Fastighetsmäklarutbildningen
  • Talar och skriver svenska flytande
  • Goda kunskaper i Engelska, tal och skrift

    Vi ger dig dessutom goda förutsättningar och verktyg för att du ska lyckas som mäklare. Detta genom att vi ligger i framkant vad gäller förändringar för att möta framtidens barriärbrytande mäklartjänst. Under praktiken kommer du bland annat att få utveckling inom säljteknik och vi kommer att säljcoacha dig för att du ska bli framgångsrik genom vårt arbetssätt.Om oss

    Vår verksamhet omfattar hela Torsby kommun. Centralorten erbjuder all tänkbar handel och service liksom sjukhus och ett välrenommerat gymnasium som inkluderar både skidskytte och längdskidutbildning i toppklass. Många OS och VM-medaljer har sitt ursprung här! På orten finns också Torsby Ski Tunnel som drar såväl motionärer som världsstjärnor från maj månad tills vintern är här.

    Vår region sträcker sig till norska gränsen och vidare norr ut till fantastiska Branäs och Långberget, med stora möjligheter både till eget natur och friluftsliv - liksom goda affärsmöjligheter!

    Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi är stolta över att flera år i rad ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som medarbetare erbjuds du löpande utbildningar, unika verktyg och möjligheten till delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se.

    Kontakt

    Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten? Du är varmt välkommen att kontakta Franchisetagare Martin Jakobsson på martin.jakobsson@svenskfast.se eller TA-Partner Sofia Lundberg på sofia.lundberg@svenskfast.se eller 076-771 92 32 eller skicka in din ansökan via knappen "Skicka ansökan".

    Läs mer om oss här

    https://jobb.svenskfast.se/

    https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

    https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Svensk Fastighetsförmedling

    Placering

    Torsby

    Kontaktperson

    Svensk Fastighetsförmedling AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons