Jobbsafari är en del avschibsted logo

Positiv förskollärare till mysiga Risgrynet!

Positiv förskollärare till mysiga Risgrynet!

RISGRYNET · Solna · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Erfaren fskll till Risgrynet! i din ansökan

Information om ansökan:Maila mig din ansökan snarast

Vi söker en driven, ansvarstagande & positiv förskollärare som vår nya Risgrynet-kollega!

Du är stabil & trygg förebild för våra underbara barn (& kollegorna) på den charmiga förskolan Risgrynet nära naturen, kultur & alla möjligheter!

Förskolan har 36 barn uppdelade på två grupper (i två olika hus med en gångväg emellan), engagerade kollegor samt en positiv föräldragrupp samt en engagerad ledning!

Vi behöver dig i äldrebarnsgruppen med våra 3-5-åringar, Pantrarna, med två barnskötare & vår köksassistent (som hjälper oss med både barn & mat/catering)! På yngrebarnsgruppen jobbar en förskollärare & två barnskötare med våra småtroll.

Hoppetossa är byggt av & leds av pedagoger!

Hos oss får du tillsammans med kollegorna skapa den förskolan vi alla vill ha, med en stabil värdegrund & respekt mot alla, på vår förskola där barnen blir sedda, utmanade & bekräftade i en trygg, varm miljö med traditionella såväl som moderna verktyg & lärmiljöer utifrån allas behov i en positiv anda!

Förskolan har en bra gård samt går ofta iväg på spännande upptäcktsfärder, så här blir det att vara medforskare med packade ryggsäckar!

Din roll blir att arbetsleda & systematiskt arbeta med det pedagogiska uppdraget på förskolan med kollegorna. Tillsammans sätter ni riktningen utifrån våra styrdokument & se möjligheter till utveckling, forma passande aktiviteter, skapa utbildnings- & undervisningstillfällen.

Vi jobbar med det pedagogiska verktyget FokusFörskola/EdChild samt TYRA som kommunikationsapp mellan hem & förskola.

Viktigt att du har ett positivt ledarskap med nyfikenhet & inkludering av kollegorna, som med en varm hand & stort hjärta leder barnen framåt, mot sina bästa jag utifrån de olika & unika förutsättningar de alla har, liten som stor!

Alla barn ska vara trygga, ha roligt, växa i sin självständighet, se möjligheter att kunna påverka, ges plats att prova, lära, hitta vägar & sätt i vardagen. De ska lära sig att trivas i en grupp med andra, genom samarbeten, turordning, kompromisser, demokratiska insikter, nya grepp att prova, med olika vuxna med varierade åldrar, bakgrunder & sätt, allt för att ha en förskola där vi mår bra ihop!

Hållbarhet & nära naturen är viktiga delar i både hur vi arbetar för att må bra både kort- & långsiktigt, vilka material vi använder & vad vi väljer att arbeta med i vårt uppdrag för vår barn dagligen.

Läs mer om oss på hoppetossa.com

Vårt uppdrag utgår från förskolans läroplan, Barnkonventionen & skollagens uppdrag som första nivån i det livslånga lärandet, i förskolan!

Tycker du om högläsning, är idérik & nyfiken så är det toppen! Vi vill utvecklas & se möjligheter ihop!

En positiv & lösningsfokuserad inställning till arbetet, kollegor & sitt uppdrag är grundläggande, alla är vi varandras arbetsmiljö, så detta är viktigt, DU skapar ihop med kollegorna den kultur vi ska ha varför dessa egenskaper är starkt bidragande i beslutet om vem vi anställer.

Berätta i ett brev med CV till mig, rektor Eva-Lotta, om vem du är, varför förskola & vad du skulle tillföra, lyfta & bidra med till Risgrynet.

Förskollärarutbildning/legitimation samt erfarenhet från förskola är ett krav i denna roll, välkommen med din ansökan!

Sök snarast då vi löpande kallar till intervjuer, tillträde efter överenskommelse mellan oss.

Tjänsten är 80-100% enligt ök, rätt person viktigast!

Arbetskläder för alla väder & friskvård 2000kr/år

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RISGRYNET

Placering

Solna

Kontaktperson

Hoppetossa AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Erfaren fskll till Risgrynet! i din ansökan

Information om ansökan:Maila mig din ansökan snarast

Dela jobbannonsen

Anmäl annons