Jobbsafari är en del avschibsted logo

PLC-programmerare till Multistyr!

Multistyr Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Inledning

Har du erfarenhet av PLC-programmering och är sugen på att ta dig an nya och innovativa projekt? Läs då vidare!

Information om tjänsten

Multistyr är en aktör inom fastighetsautomation som sedan starten 2019 ständigt har utvecklats på marknaden. Vi är specialiserade på traditionell styr och regler inom fastighetsbranschen och vår expertis sträcker sig över både entreprenad och service. Med fokus på att erbjuda högkvalitativa lösningar och service till våra kunder har vi skapat en stark närvaro på marknaden i Stockholmsområdet.
Vi fortsätter att expandera och är därför i behov av en PLC-programmerare som kan vara med och bidra till vår tillväxtresa!

Vi erbjuder dig

Multistyr erbjuder inte bara en stimulerande arbetsmiljö och spännande projekt, utan även möjligheten att växa och utvecklas i din yrkeskarriär. Hos oss kommer du fungera som vår VD:s högra hand där du kommer jobba med stor frihet under ansvar. Du ansvarar själv över att planera dina timmar utifrån vad som passar dig och dina projekt bäst.
Vårt kontor är beläget i Bromma och vi ser gärna för företagskulturens bästa att du vill befinna dig där ibland men bor du på annan ort är du självklart välkommen med din ansökan ändå i och med att tjänsten går att utföra hemifrån.  

Arbetsuppgifter

Som PLC-programmerare kommer du att ansvara för att designa, implementera och underhålla våra kunders PLC-program inom fastighetsautomationssystem. Din roll kommer att omfatta både nyinstallationer, uppgraderingar av befintliga system samt Back-Office arbete i form av beställningar, skapa bygghandlingar etcetera.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Utföra PLC-programmeringar
  • Skapa driftkort och funktionstester
  • Utföra egenkontroller och dokumentationer
  • Hjälpa till med projektering
  • Stöttning vid driftsättningar

Vi söker dig som

Har erfarenhet av PLC-programmering inom området fastighetsautomation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av följande system: PLC Larmia, SIIAA, Beckhoff, FIDELIX, Schneider, Siemens eller BASTEC. Utöver det kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi tror att du som person är nyfiken, noggrann och har vana av att jobba självständigt!

Krav för tjänsten är god svenska i tal och skrift.

Övrigt

  • Stad: Stockholm/Hybrid 
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Kontaktperson för rekryteringen: Amanda Nordström, amanda.nordstrom@simplifiedco.se

Då vi jobbar med säkerhetsklassade uppdrag kommer vi inför en eventuell anställning att göra ett utdrag ur belastningsregistret!

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Multistyr Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Simplified Recruitment Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons