Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef

NCC Industry AB · Götene · Ansök senast 7 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och motiverad ledare som brinner för att göra verklig skillnad! Är du en person som trivs i ett samarbetsklimat där teamwork är nyckeln till framgång? Är du också lockad av möjligheten till en flexibel och mångsidig roll på ett av Sveriges mest eftertraktade asfaltsföretag? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Som platschef leder du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning i Skaraborgstrakten med daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du arbetar med avtal, anbudsberäkningar, produktionskalkyler, tidplan samt genomförande och uppföljning i projekt. Du planerar och samordnar resurser, både interna och externa, har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt har arbetsmiljöansvar. Du arbetar nära dina medarbetare där ni driver affären framåt och tillsammans i gruppen.

Arbetet sker även i nära samarbete med Area Manager, Operation Specialist och Area Assistant i ditt arbetsområde. Placeringsorten för tjänsten är i Götene, beläget i Skaraborg.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2024-05-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

Ansvarsområden

Som platschef leder du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning i Skaraborgstrakten med daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du arbetar nära dina medarbetare där ni driver affären framåt och tillsammans i gruppen.

I rollen kommer du bland annat att ansvara för:

  • hantera avtal, beräkna anbud, skapa produktionskalkyler, upprätta tidplaner samt genomföra och följa upp projekt
  • ansvarar för att planera och samordna både interna och externa resurser
  • både den tekniska och ekonomiska aspekten av produktionsutförandet samt för arbetsmiljön

Kvalifikationer

För att trivas i rollen behöver du ha en hög arbetsmoral och vara trygg i rollen som ledare där du bidrar till att medarbetare utvecklas samt att få laget att lyckas tillsammans. För rollen behöver du vara strukturerad och ha ett sinne för logistik samt ha ett stort intresse för att uppnå effektivitet i alla projekt. Du är en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt med förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter och trivs med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. Förutom att driva produktionen är du bra på att skapa kundrelationer, se affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten.

Vi söker dig som:

  • har några års erfarenhet av att arbeta som entreprenadingenjör/anbudsingenjör/platschef eller i motsvarande roll inom bygg- och anläggningsbranschen
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • har tidigare erfarenhet av avtal och upphandlingar
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta med egenkontroller och projektdokumentation
  • god datorvana
  • har B-körkort

Meriterande:

  • har tidigare erfarenhet av asfaltsbeläggningsverksamhet
  • har tidigare erfarenhet inom vägbyggnation och asfaltsåterställningsarbeten
  • har stort kontaktnät i Skaraborg


Om företaget

NCC Industry AB

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NCC Industry AB

Placering

Götene

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons