Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef VINAB

Kompetenslaget Norr AB · Kiruna · Ansök senast 26 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa med stor möjlighet till att påverka? Tillsammans bygger vi här och nu framtidens verkstadsindustri, där vi strävar efter att fortsätta inspirera mot framsteg och hållbarhet. Motiveras du av att driva förändringar och av att utvecklas både personligen och professionellt så är det här rollen för dig!

Om uppdraget
I rollen som platschef kommer du att ha ansvaret för att leda och fördela arbetsuppgifter till 10 mekaniker och ett antal underentreprenörer inom tillverkning, både på den egna verkstaden och ute på projekt hos kunder samt med löpande underhåll. Ditt arbete inkluderar även affärsutveckling, kalkylering av jobb samt att säkerställa arbetsmiljö och säkerhet. I rollen ingår viss administrativ hantering och du kommer att ha stöd av stabsfunktioner såsom KMA, HR och en kalkylator för att underlätta i rollen.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen värdesätter vi erfarenhet från liknande branscher samt någon form av ledarskap. Mekaniskt/tekniskt intresse, ett etablerat lokalt nätverk samt kompetens inom arbetsmiljö ses som fördelaktigt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt ett B-körkort är grundläggande krav.  Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen - vi söker en lagspelare som kan organisera, prioritera och motivera, samt ha förmågan att driva både strategiskt och operativt arbete framåt.

Vi på VINAB tror på att ha ett stort hjärta och skapa en arbetsmiljö där människor trivs och där det råder en positiv och prestigelös stämning. Vi stöttar och bryr oss om varandra, vilket skapar en öppen kommunikation.  Vi värdesätter inkludering, mångfald och oliktänkande, och tror på att vår personal är nyckeln till framgång.

Rekryteringen pågår löpande, så skicka in din ansökan direkt! Det går snabbt – svara på några frågor, och sedan hör vi av oss till dig. Vi hoppas du vill bli en av oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kompetenslaget Norr AB

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Kompetenslaget Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons